oo79 Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 taka wizka- plany /sorki za jakosc/: http://img425.imageshack.us/img425/4030/cdosharka5ez.jpg czas rozpoczęcia poniedziałek :-@ 1szy etap: czas zakonczenia sroda :-@ znowu problemem bedzie trawa i materialy :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Szczerze mówiąc, narazie n ic ciekawego tu nie ma. Pracuj nad detalami. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 oj pracuje ale mam malo czasu i pewnie znowu sie niewyrobie /tzn. nie bedzie to mialo wygladu ktory by mnie zadowolil/ ehhh 2gi etsp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 no w snieznym krajobrazie napewno to rób, lepiej wyglada...kip goin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 ooo czas leci a ja mam jeszcze tak wiele do zrobienia. jak zwykle problemem sa: swiatło materialy TRAWA /nienawidze jej!/ ---- prosze o sugestie /techniczne, sw,mat,TR/. balkon: szybki render: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 ee a juz to widziałem w osniezonej scenerii :| nie wiem jaka role spelniaja te "odrócone krzyze" na krawedziach dachu ale jakos draznia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 hehe te odwrocone krzyze to element regionalnej architektury /pohhale wita :-D/ zreszta sa one bardzo popularne np. /archigraph/ http://archigraph.pl/new/archigraph/obrazki/204/204a.jpg /czesto je stosuje w projektach/. ludzi reczej nie draznia a pozwalaja urozmaicic sciane szczytowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Tutorial na drawe w vray jesli jesze nie wiesz;) http://www.max3d.pl/tut.php?id=46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 dzieki Euzebi nie wiem dlaczego go jeszcze nie znalazlem? musze sprobowac, ale zamiast tej trawy bedzie kostka brukowa i kostka/plytki/ azurowe na podjazd-droge. lecz zapewne trafka gdzie zagosci thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAF Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 wygląda jak domki w Ojcowie, zobaczymy jak dasz jakieś teksturki na to drewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajw Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 nom nawet, nawet :) zobaczymy co zdlej z tego wyniknie. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 dzieki. kolejny problem, przy renderingu nie "rysuej" mi tych desek na elewacjie. ustawilem zabojcze parametry renderu /v-ray/ ale po 7 godzinach komp sie zacial i niewiem co z tego wyszlo :-@. jak mozna zwiekszyc szczegoly renderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 kolejne wypociny nadal mam klopoty z jakoscia rendera- help me... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 7 godzin?!...lol...a nie lepiej wpierw dokonczyc modele? bo z takimi przerwami na w sumie zbyteczne renderingi to jeszcze Ci to zajmie kawałek czasu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 niestety czas dobiegl konca. moj model ma wiele brakow ale z powodu komputera nie udalo mi sie wiele zrobic /brak pamieci wirtualnej/. musialem zmienic : material szyb i podloza, brak wielu detali Jednak jestem zadowolony iz mimo wielu trudnosci / min. bark pradu/ udalo mi sie to jakos skonczyc. inwestor zapewne doceni moja prace i po wyplacie bede musial kupic maszynke do liczenia kasy :-DD Tak wiec koniec roboty i czas to wydrukowac: Dzieki za komentarze i pomoc. THE END Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi