Napisano 13 Grudzień 200519 l jak zmniejszyc gestosc siatki jesli mialem wczesniej wlaczone edit poly i mesh smooth i pozniej uzylem boolena to jak znowu convertuje do edit poly to siatka jest tak zegeszczona jak po ms co robic ????? pomocyyyyy
Napisano 13 Grudzień 200519 l optimize modifier ci rozrzedzi siatkę (ale i popsuje) a najlepiej wymodelować na nowo, bez kolapsowania po meshsmoothu i najlepiej też bez booleana.
Napisano 13 Grudzień 200519 l Autor Aniu modelowanie od poczatku napewno odpada bo to byly 2-3 godz pracy a ja nie mam juz tyle wolnego czasu i czy mozesz mi powiedziec gdzie znalesc optimaze modifer ???
Napisano 13 Grudzień 200519 l Zobacz w folderze autoback moze jest plik w ktorym nie było tych kombinacji :D
Napisano 13 Grudzień 200519 l Najlepiej robic to recznie. Nie ma cudów. Najpierw sprobuj optimize i reczne poprawki.
Napisano 13 Grudzień 200519 l recznie poweldowac vertexy, najlepszy efect tym osiagniesz, a najlepiej by bylo zaczac od poczatku, serio i nie uzywaj booleana ;p
Napisano 13 Grudzień 200519 l a ja bym jeszcze sprobowal zaznaczyc wszystkie wierzcholki i pobawic sie wartosciami w okienku "weld" - może to cos da..... p.s. szczerze to watpie, ale...
Napisano 13 Grudzień 200519 l Autor dzieki wszystkim za posty - macie racje - chyba najlepiej zaczac od poczatku :/ I MAM DLA WSZYSTKICH PRZESTROGE BY NIE ZDARZAL IM SIE TAKI WYPADEK JAK MI: ROBCIE JAK NAJWIECEJ SAVE'ÓW BY POZNIEJ NIE BYLO PROBLEMOW !!!!!!!!!!!!! zapisywac wszystko do jednego pliku to nie jest dobry pomysl :/:/:/:/ ps.Pozdr