Skocz do zawartości

problem z zageszczona siatkta = dramat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zmniejszyc gestosc siatki jesli mialem wczesniej wlaczone edit poly i mesh smooth i pozniej uzylem boolena to jak znowu convertuje do edit poly to siatka jest tak zegeszczona jak po ms co robic ????? pomocyyyyy

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

optimize modifier ci rozrzedzi siatkę (ale i popsuje)

a najlepiej wymodelować na nowo, bez kolapsowania po meshsmoothu i najlepiej też bez booleana.

Napisano

Aniu modelowanie od poczatku napewno odpada bo to byly 2-3 godz pracy a ja nie mam juz tyle wolnego czasu i czy mozesz mi powiedziec gdzie znalesc optimaze modifer ???

Napisano

recznie poweldowac vertexy, najlepszy efect tym osiagniesz, a najlepiej by bylo zaczac od poczatku, serio

i nie uzywaj booleana ;p

Napisano

a ja bym jeszcze sprobowal zaznaczyc wszystkie wierzcholki i pobawic sie wartosciami w okienku "weld" - może to cos da.....

p.s. szczerze to watpie, ale...

Napisano

dzieki wszystkim za posty - macie racje - chyba najlepiej zaczac od poczatku :/ I MAM DLA WSZYSTKICH PRZESTROGE BY NIE ZDARZAL IM SIE TAKI WYPADEK JAK MI: ROBCIE JAK NAJWIECEJ SAVE'ÓW BY POZNIEJ NIE BYLO PROBLEMOW !!!!!!!!!!!!! zapisywac wszystko do jednego pliku to nie jest dobry pomysl :/:/:/:/

ps.Pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności