Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zakupilem tablet Pentagram XL (wiem ze to nic nadzwyczjnego ale ...)

Wbrew opinią które czytalem i slyszalem jest OK, kreska jest prosta , żadnych uskoków, drgań etc, ALE ... Mam problem poniewaz gdy normalnie piorko ma sie w gorze widac jak sie kursor porusza ale niema kreski, a dopiero gdy sie dotknie z jakąś siłą mamy kreske (grubsza lub cieńszą)a ja mam na odwrót :confused: Tzn gdy piórko jest w gorze rysuje kreske etc. A gdy dotykam przestaje rysowac....

Spotkał sie już ktoś z tym problemem ? Jak moge to naprawić ? Mam Ver. Sterowników 3.09 (dzisiaj ściągnołem) Z góry wielkie dzieki i pozdrawiam.

Shurek

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 720
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm no wlasnie nowe ściągnołem, najnowsze z ich www :/ Kurde wkurzam sie troche :( Ma ktoś moze jeszcze jakiś pomysł ?

Pozdrawiam

Shurek

Napisano

wyrzuc to i kup sobie volito.

ewentualnie wyslij to to producenta - przysla Ci nowy, po czym sprzedaj i kup volito....

Napisano

heh. A czy im wyzej trzymasz piorko tym grubsza kreske ci rysuje?? :D Probowales odinstalowac sterowniki i zrobic instalke z zakupionymi razem ze sprzetem?? no i sprobuj podlaczyc tablecik do innego kompa np. ze sterami windy tylko. Wtedy dostaniesz odpowiedz. ;] a moze wsadziles baterie do piorka na odwrot.

Napisano

to na pewno jest problem sprzętowy. odeślij do SOS, wymienią i po sprawie.

no a potem:

przysla Ci nowy, po czym sprzedaj i kup volito....

Pozdrawiam