MohSETH Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Witam serdecznie:) Nie którzy z Was wiedzą jak długo morduję się z samochodem w Rhino... Jak na swój "pierwszy raz" Jestem na razie zadowolony:) Ciekawy tylko jestem ile razy będę zaczynać od nowa:P Nawet nie chce mówić jak długo męczyłem się nad tym co tu pokazuję i tak nie jestem zadowolony ze wszystkogo, ale nawet Bzyku zadowolony nie był gdy zaczynał swój pierwszy samochód w Rhino, prawda?:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 no wkoncu robisz ten samochod :D narazie bardzo ladnie (tak mi sie wydaje zobaczymy jak przyjda nosorozcy) pokaz zdjeice jak ten samochod wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 no fajnie ze zaczeles watek bedzie mozna zobaczyc po koleji etapy pracy...co moze nie mi sie w przyszlosci przydac...zycze powodzenia ...bede czesto tu zagladal:) ps.jestes 3 osoba robiaca ten model..na tym forum jesli sie nie myle...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 To jest zdjątko:) Przy okazji, żeby nie było... nie mam zamiaru konkurować z Bzykiem:P ewentualnie mogę mou dorównac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 ehh.. a co z nissanem? dlaczego nie robisz? btw. źle zaczynasz model.. tutaj chyba najlepiej zacząć od tej dużej bocznej powierzchni potem przód wyznaczyć chociaż też nie jestem pewien bo to na pierwszy rzut oka.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 a mnie ciekawi tylko czemu nikt nie robi normalnej wersji meganki 2...tylko ta cc...czyzby normalna sie nei podobala?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 kome nissan? Żadnego nie miałem zamiaru robić:P Coś Ci się pomieszało:) a co do zaczęcia to nawet nie masz pojęcia ile ja się już go "nazaczynałem":) ale zobaczymy... jak gdzieś utknę to zacznę od nowa i jeszcze raz od nowa:) Mnie się sedan i hatchback wogóle nie podoba:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 eeee to ten model :D tez go zrobilem ;D zmylila mnie II w naziew :D myslalem ze to jestnormalnie megane cc a nie megane II cc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 O! widzę już wiem jak poprawić ten błąd na tylnej klapie... tak jakby się zawijała:P Także tego proszę nie komentować:) Widzisz nielot007 jaki ten świat mały:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 MohSETH tak jak to napisal kome zacznij od boku potem przod i dopiero tyl a jesli robisz slupeki szyby to zrob szybe projektoj ten łuk potem troszke go podziel rebuild krzywych matche i masz sliczny luk dopasowany do szyby bez pozniejszych problemow nielot oco chodzi niema czegos takiego jak megane cc jedynie megane I cabrio a i chciales siatki mojej meganki to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Jak no początek to nawet nie jest źle... ale: -tylna szyba jest nie tak ułożona wobec bagażnik -słupek z tyłu jest szerszy -lepiej żeby surfy z boku kończyły się w tym samym miejscu Staraj się żeby powierzchnie miały wspólne krawędzie i najlepiej jest zacząć od boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 z całym szacunkiem ale myśle że zadanie Cie przerośnie choć fajnei by było byś w konću skonczył :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Podbuduj sie powyzsza krytyka, radami i skoncz! :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi