wizz Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Siemka! Robie takiego mypala :] Narazie 2 dni pracy nad nim więc rewelacji nie ma, już napotkałem duży problem przy próbie zrobienia bocznych przycisków i chyba pół obudowy trza bedzie robic od nowa :) Poniżej fotki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wires, wires! Show us some wires! :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 macie tej siatki wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 narazie b.prosty model nic nadzwyczajnego choc niepowiem ze fajjnie wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Mnie tez bardzo się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Fajnie jak narazie. ale lepszy render siatki poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 he wizz(ard) ;) fajny modelik i fajnie ci idze :D Bardzo mi sie podoba :) Czym robiłes otwory w guzikach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 Lis - renderka sie nie do bo to w modo :) dlatego takie słabe te fotki bo to screeny tylko. (hardcore)piter - które otwory ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Podoba mnie sie. :) Ale siatka przy guzikach troche nieladna miejscami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 No więc tak , jak już pisałem , trzeba było przerobić pewien duży element obudowy żeby dało sie przyciski wmontować, ten element w całości widać na obrazku nr 3 , który caly zrobilem od nowa. Komenciki mile widziane !:) ps. Wesołych Świąt ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Update wcale nie taki small (super) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Swietne. Cudownie gladkie powierzchnie. Miodek. Lightwave czy Modo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 No bardzo fajnie, no mysle ze to moze byc tylko modo ;) czekam na ładny render i zobaczymy jak wyjdzie model po exportcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 Witam ponownie, poniżej widac pierwszy renderek, do zrobienia jeszcze pare szczegułów zostało no i materiały trzeba jeszcze nieco poprawić :) no i mam problem z tą plastikową lampką (chodzi o ten błękitny element ) w oryginale wyglada tak http://www.mobile-review.com/pda/review/image/asus/a730/pic06.jpg i nie wiem za bardzo jak go zrobić :/ ma ktoś jakis pomysł ? :) render1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Jezeli to jest jakis Modo'wy renderer to nie pomoge, ale jak bedziesz robil w V-ray'u, to mozesz sie pobawic transkulecja i imitacjami diod za tym przezroczystym plastikiem. Moze tez wyjsc jak dasz maly refract i wtedy transkulencja nie jest wymagana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Modelik bardzo fajny ! Tylko ten pulpit nie pasuje ;) RA-Modo jeszcze nie ma swojego rendera, a wydaje mi sie ze render to LW :) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 Tak, renderek w LW jest, z tą lampką juz coś wykombinowałem ;) nie wiem czy wam sie spodoba. Fota poniżej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 porównywałem do tych dwoch fotek: http://www.lapxpress.de/020402/PDA/A620%20and%20GPS%20Bundle%20Data-Dateien/a730_high_quality.gif http://www.levi.cz/image/AsusMypalA730stand.jpg 1) brzegi tego ciemnego powinny inaczej wyglądać przy przyciskach 2) za ostra krawędz 3) brak dwóch dziurek 4) to jasne powinno być nieco niżej (niby taki rowek) no i jeszcze napis ASUS powinien bardziej wystawać więcej grzechów nie pamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 mkkea normalnie dzięki za uwagi ;) ja nie wiem ty zawsze gdzieś coś musisz wypatrzeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 Jak myslicie starczy taka rozdziałka ? Zależało mi żeby było widać wszystkie detale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi