ultek Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Moj WIPek od hohoho. Mam nadzieje ze skoncze. W chwili obecnej wszystkie guziki zrobilem, tylko tych co nie widac jeszcze meshsmoothem nie potraktowalem (a trzeba pare chamferow dodac itp.) renderek: siateczka: tak wyglada owy telefonik dla niewiedzacych: http://www.3533.com/uploadfile/20041227102826475.jpg
chveti Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 przynajmiej będzie miał mniej poly niż twoje(?) klocki lego ;]
ultek Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 Drobny updatecik. Dorobilem klawisze (musze jeszcze ksztalt niektorych poprawic), wygladzilem takze wszystko dookola joysticka. http://ultek.foxnet.pl/images/3dsmax/c65/render2.png
ultek Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Poprawilem klawisze i dodalem czesc zewnetrznej obudowy. Renderki mi sie nie chcialo wrzucac to daje siateczke i widok z viewporta. Czekam na komentarze ;) Siateczka: Widok z Viewporta
ultek Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Dorobilem wtloczenie (w sumie to nie wiem po co one tam jest, chyba na uchwyt w samochodzie czy cos) i miejsce na zlacze na ladowarke. Screen z viewporta.
ReflectVision Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 wtloczenie nie jest takie okragle :0 model fajny pozdro
_michal Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Zgadza się, najpierw jest trochę płasko, potem okrągło - i z prawej strony jest taka mała dziurka. hyhy, mam taką komórkę :)
ultek Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Ano. Dziurke dorobie na koncu jak juz wszystko z mirrora zlacze ze soba. W sumie to wlasnie sie tym wlotom przygladam i rzeczywiscie bede musial poprawic...
Rekomendowane odpowiedzi