golum Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Cos nowego. Kumpel mnie prosił. To dopiero jeden z projektów "ola"(bo właśnie to tam pisze:) )...oceńcie (tylko nie oceniajcie jakiejś tam kreski czy coś tylko kompozycje i forme:D Z góry wielkie dzięki. P.S. To że wrzucam zame projekty "graffiti" nie znaczy że ni robie niczego ambitnego...rodziciel mów zakosił mi cyfrówke na wyjazd no i nic do kompa nie wrzuce (mój skaner nie ma 50x70 cm) :D
miwt Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 no napewno jest lepiej niz wczesniej forma lepsza choc nadal prosta i malo skomplikowana ale takie sa poczatki:)...tak po za tym kazdy przejeaw pozytywnej tworczosci jest ambitny:)
polka dot Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 hm ja nie umiem tak ładnie waloru rysować :D fajna ciupaga :)
Eden-3d Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 w zyciu bym sie nie skapowal ze tam pisze ola
WWWoj Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 jeżeli napis jest istotny to hmm... cieżko go dostrzec
golum Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 założenie było takie że jeśli ktos nie wie co tam pisze to nie powinien na pierwszy żut oka zobaczyć...a jeśli chodzi o prostą forme to-->szkicowałem sobie wejście do budynku i w przerwie maźnołem to (sześcianiki sa chyba widoczne:D) Będzie wiecej proc pod nazwą "ola". dzięki za posty
Rekomendowane odpowiedzi