Napisano 21 Grudzień 200519 l Chciałem być oryginalny więc zamiast zabawek takie coś mu wrzuce, choć on pewnie wolałby klocki lego albo action mana :P wszelkie konkretne uwagi mile widziane bo mam jeszcze troche czasu zanim wydrukuje. Wesołych świąt nanioslem pare zmian, dzieki za pomoc!
Napisano 21 Grudzień 200519 l jak dla dziecka malego to napewno bedzie malo istotne ze nogi sa za male..ogulnie ladna pracka , chlopiec przypomina mi tego chlopca z filmu the ring
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor cholera rzeczywiscie te nogi a zwlaszcza buty za male:) dzieki mowcie dalej bo jak sie siedzi po calej nocy to nie widac takich rzeczy :P
Napisano 21 Grudzień 200519 l nie wiem czy było to zamierzone ale strasznie zgubiłeś perspektywę. mianowicie wygląda to jakby chłopiec siedział w kącie ale jak spojrzę na górną część obrazka okazuje się, że jednak pod ścianą. taka psychodela z tymi kierunkami patrzenia. co on trzyma w buzi? kiełbasę? Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200519 l Zgadzam sie z przewmowca - podloga sobie a sciana sobie - widac to tez po lewej przy misiu. Oczy dzieciaka wyszly jakies takie matowe, moze wiecej blinkow by sie przydalo. Cygaro zupelnie nie jak cygaro tylko krakowska z Sokolowa :D I oglolnie troche straszny mi sie rysunek wydaje jak dla chrzesnika :P ile on ma lat?? Zdecydowanie na plus ciepla kolorystyka
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor ale sie wrąbałem z tym cygarem ;/ jakies pomysły co zrobić zeby wyglądało przyzwoicie?
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor chyba mu jednak kupie klocki lego :D a dzieciak malutki jest niecaly rok, postarzała go ta scena ;)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Ja tez uwazam ze z czasem sie taki prezent doceni wiec sie go trzymaj ;] Co do watpliwoci jak cos narysowac zawsze pomoze SXC http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=search&txt=cigar&w=1&x=0&y=0
Napisano 21 Grudzień 200519 l góra ładnie dopracowana, dół natomiast - szczególnie podeszwy butów i colt - jakby niedokończone, taki brzydki kontrast :) ale obrazek jest fajny :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Za kilka lat doceni. :) Dobre, podoba mi sie. Ale perspektywa jak wspomnieli przedmowcy jest zla.
Napisano 21 Grudzień 200519 l jeszcze tylko jeden drobny szczegól nosek jest chyba troche krzywy albo mi sie wydaje?
Napisano 21 Grudzień 200519 l cale fajne ale od gory do polowy swietne...fajna teksturka sciany..anprawde good..a co do perspektywy to troche daje sie we znaki szczegolnie na dole...ale swiatecznie przymruzam na to oko:D
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor no dól przyznam musiałem sie już pospieszyć żeby zdążyć więc troche odstaje a perspektywy wogóle nie przemyślałem zrobiłem szkic z naciskiem głównie na twarz żeby był podobny a reszte domalowałem jak szło:] no nic mam tylko nadzieje że przyszle prace bedą lepsze:) wszystkim dzieki za podpowiedzi i jeszcze raz wesołych świąt życze