-Dino- Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Nieukrywam że inspirowalem sie na pracy Edena, a to dla tego ponieważ uwielbiam takie klimaty heheh pozdro i wesolych Świąt... :)
-Dino- Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Napisano 22 Grudzień 2005 raczej chyba finish bo mam taki zwyczaj że jak zrobie jakąś dluzszą przerwe to juz mi sie niechce dokanczac. Ale jak chcesz to wyjątkowo sie zmobilizuje i go dokończe.
kubi Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 raczej wip, moim zdaniem trzeba to jeszcze dopracować, narazie w tym klimatu jeszcze nie widać
miwt Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 to ty masz go chciec skonczyc dino a nie inni:D...dobrego rysownika musi cechowac tez cierpliwosc wiec czekam na dalsze etapy
-Dino- Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Napisano 22 Grudzień 2005 no dobra... hehe zaraz go dopracuje i wam pokaże ;p
Pablonardo Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 no no mi sie pracka podoba tylko żeczywiście wyglada jak podmalówka i księżyc trochękrzywy. Jestem ciekaw jak ci wyjdzie, jeśli wogóle skończysz:p:p, pozdrawiam, keep working:)
-Dino- Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 to jeszcze nie koniec... musze duzo zmienić ;p
miwt Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 fajna gwiazdka...choc nie wiem czy ta zielen na 1 tle sie za bardzo nie wybija i nie ogranicza kadru..moze lepiej by bylo gdybys wplekl jeszcze jakies elementy zieleni w dalszej czesci obrazka...a z tymi gwiazdkami na budynku to przesadziles:D
-Dino- Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 kurde tak szczerze mówiąc to podobają mi sie tylko te drapacze chmur i ta planeta, reszte najchętniej bym wywalil:/ CO MAM ZROBIĆ???:O
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 men, jedna sprawa czemu malujesz to takimi gownianymi pedzlami... gwiazdka, ta zielen...odbicia w szybach :| straszliwie morze sie zlewa z reszta, no i podstawowa wada, niebo ciemniejsze od równo oświetlonego lądu (który z reguły staje się jasny, z powodu światła nieba) widzę, że nie zdecydowałeś się na wyraźne oświetlenie budynku po prawej, ale dałeś mu mieszane - sztuczno-naturalne (a skąd tu się sztuczne wzięło? księżyc nie działa jak żarówka, a cień jest czarny, nie ma nic wspólnego z niebem... coś jest nie tak) parowanie wody (przy stykaniu się z budynkiem) nie jest realistycznym parowaniem, a już na pewno nie przedstawia to dobrze rozbijających się fal zacznij od nowa, jesli mozesz
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 no to mamy wspolne zainteresowania ,a poracka ciekawie sie zapowiada
kubi Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 wywal tą całą ciemmną obwódke z ta zielenią bo to kiszka jest
-Dino- Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 dobra, w takim razie postanowilem sie wziąźć porządnie wkońcu za jakąś moją prace bo jak chcialem wrócic do jakiegoś projektu to albo już mi sie niechcialo albo już mi nic dalej niewychodzilo. Wiec teraz chcialbym razem z waszymi radami i z waszą pomocą wreszcie porządnie skonczyc ten obraz!!! Myśle że mi pomożecie za co z góry bardzo dziekuje... tak więc pozbylem sie tego budynku i czarnego zarysu tych drzew(o ile to byly drzewa) :) Wszystko to co zasugerujecie to bede staral sie zmieniac i dodawac, od kolorów aż po rozwiazania konstrukcyjne statków kosmicznych czy budynków itp... pozdro ps. pracuje na Jasc Paint Shop Pro i mam 27 dni do wykorzystania heheh.
-Dino- Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 a no i mile widziane wasze modyfikacje hehehe:P pozdro i wesolych
kubi Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Krok w tył jak narzie. Teraz trzeba stworzyć plany na tym obrazku, np. pierwszym planem mógłby być ten budynek po prawej i coś jeszcze oprócz niego, drugi to te drapacze chmur, trzeci to jakies górki. Potem popracowac nad klimatem i finito.
Rekomendowane odpowiedzi