Napisano 23 Grudzień 200519 l Witam, Oto moj modelik drukarki wielofunkcyjnej. Prosze o opinie i rady:)
Napisano 23 Grudzień 200519 l no to masz rade ode mnie: o ile się nie myle robisz ją z użyciem "mesh smooth" / "turbo smooth" a nie powinieneś :) już widać że w niektórych miejscach jest za mocno zaokrąglona i troche "plastelinowa" :P oczywiście można troche polecieć chamferem i cutem ale o wiele lepiej takie proste bryły robi się bez żadnych wygładzaczy :) byłoby ładniej, dokładniej i znacznie mniej poly by poszło. moim zdaniem mesh smooth jest dobry tylko do brył o krztałtach organicznych :P
Napisano 23 Grudzień 200519 l nie widziałem tej drukarki ale też mi się wydaje, że w niektórych miejscach zbyt okragła :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Przyciski tworzą całość z obudową drukaki, a raczej nie powinny. To samo z tą klapką z przodu - wszystko pozlepiane ze sobą.
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor Podążając za waszymi wskazówkami Panowie co nieco poprawiłem i dodałem. Poprawiłem cała bryłę, zmniejszyłem nieco zaokrąglenia (ale nieco, bo ta drukarka tak właśnie wygląda) Poprawiłem guziki. I jak teraz?:)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Nom, już wygląda jak drukarka :D, ładnie się zaczyna robić :) Powodzenia ! I zapraszam do komentowania moich pracek :)