BooM-Bel Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Mam taki problem. Ustawiłem sobie line (czyli rope) nad plejnem. W plejnie wyciełem \"dziure\" tak aby jeden z końców liny przez nią przeleciał i pociągnął za sobą resztęliny. Niestety po puszczeniu symulacji lina wcale tej dziury \"nie widzi\". Dlaczego???
Gith Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Zaznacz Plane i w zakladce reactora - Properties/Convex - Use Mesh Btw. Zanim zaczniesz sie bawic reactorem powinienes rzucic okiem na helpa - bardzo duzo przydatnych rzeczy mozna sie dowiedziec. Pozdrawiam Gith
LoGan Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 tak myslalem ale zawsze warto sprobowac :) - w koncu ktos moze to wie :D
kamis16 Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Radzilbym Ci skasowac tego posta zanim ktorys z moderatorow go zauwazy :D Tu nie odpowiadamy na takie pytania...
Bacry Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 Na pewno nie zostałby skasowany. Mógłby byc conajwyżej przeniesiony do innego działu. A pytań do reaktora jest tak wiele, że jak już jest na któreś odpowiedź to na pewno nie zostałaby skasowana:D Może jeszcze gwoli wyjaśnienia. Lina nie przelatywała ponieważ dla ułatwienia obliczeń reaktor wziął twój obiekt jako box (tak zdaje się jest standardowo ustawiany). Dzięki temu może nieźle przyspieszyć obliczenia ale też narobić kłopotów. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi