Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elo

Na przywitanie prezentuje tą oto pracke, stworzoną dosyć dawno [~lipiec 2002] kiedy to zainspirowany kilkoma trailerami do gry Neverwinter Nights stworzyłem ten oto mieczyk. A więc oceniajcie...byle konstruktywnie ;)

neverwintersword.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja widze obrazek.....i mieczyk mi sie podoba...:] tylko moze dziwne oswietlenie tej ziemi.....pod mieczem bo widze taki pasek......jasniejszy a reszta podloza jest juz jakby ciemniajsza.....chyba ze o taki efekt wlasnie ci chodzilo........

Napisano

Oki widze juz obrazek..no wiec...mieczyk moze byc...oswietlnie nawet pasue,dodaje klimat :) tylko jedno mi nie pasuje...mam wrazenie jakby ten miecz byl z kamineia...malo metalu...

pzodr

Napisano

Co do oświetlenia to chciałem uzyskać efekt światła padającego przez szczeline do pomieszczenia, uwidaczniając tylko miecz...moglem dodać volume ale...

A jeżeli chodzi o zbyt kamienisty wygląd miecza to rzeczywiście namięszałem z materiałami, miał być lekko świecący materiał na ostrzu, co chyba mi nie wyszlo.

Ps.

Scena juz dawno poszla z dymem [wraz z calym dyskiem twardym] wiec nie mam mozliwosci poprawy.:|

Napisano

Zastanawiam sie dlaczego nikt nic nie pisze. Pewnie wam sie nie chce, albo ta pracka jest tak do bani ze szkoda slow...[hmmm]. PISZCIE COS!...to nie boli :)

Napisano

Material zlota hmm, może Cie zaskocze Solaker ale jest to standardowy material zlota w maxie [z lekko podrasowana mapa bump]:P

pozdr

SviruS

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności