Napisano 24 Lipiec 200321 l Elo Na przywitanie prezentuje tą oto pracke, stworzoną dosyć dawno [~lipiec 2002] kiedy to zainspirowany kilkoma trailerami do gry Neverwinter Nights stworzyłem ten oto mieczyk. A więc oceniajcie...byle konstruktywnie ;)
Napisano 24 Lipiec 200321 l na wp niedawaj bo oni maja ograniczony transfer zaloz konto gdzie indziej np interia
Napisano 24 Lipiec 200321 l a ja widze obrazek.....i mieczyk mi sie podoba...:] tylko moze dziwne oswietlenie tej ziemi.....pod mieczem bo widze taki pasek......jasniejszy a reszta podloza jest juz jakby ciemniajsza.....chyba ze o taki efekt wlasnie ci chodzilo........
Napisano 24 Lipiec 200321 l Oki widze juz obrazek..no wiec...mieczyk moze byc...oswietlnie nawet pasue,dodaje klimat :) tylko jedno mi nie pasuje...mam wrazenie jakby ten miecz byl z kamineia...malo metalu... pzodr
Napisano 24 Lipiec 200321 l Autor Co do oświetlenia to chciałem uzyskać efekt światła padającego przez szczeline do pomieszczenia, uwidaczniając tylko miecz...moglem dodać volume ale... A jeżeli chodzi o zbyt kamienisty wygląd miecza to rzeczywiście namięszałem z materiałami, miał być lekko świecący materiał na ostrzu, co chyba mi nie wyszlo. Ps. Scena juz dawno poszla z dymem [wraz z calym dyskiem twardym] wiec nie mam mozliwosci poprawy.:|
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor Zastanawiam sie dlaczego nikt nic nie pisze. Pewnie wam sie nie chce, albo ta pracka jest tak do bani ze szkoda slow...[hmmm]. PISZCIE COS!...to nie boli :)
Napisano 1 Sierpień 200321 l mieczyk fajny przydalo by sie jakos pokazac jego ostros bo tego mu brakuje i jakies reflexy na ostrzu pozatym fajny klimat :cool:
Napisano 2 Sierpień 200321 l Mieczyk bardzo ładny. :) Mógłbyś mi zdradzić jak zrobiłeś taki fajny materiał złota?
Napisano 14 Sierpień 200321 l Autor Material zlota hmm, może Cie zaskocze Solaker ale jest to standardowy material zlota w maxie [z lekko podrasowana mapa bump]:P pozdr SviruS