SviruS Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 Elo Na przywitanie prezentuje tą oto pracke, stworzoną dosyć dawno [~lipiec 2002] kiedy to zainspirowany kilkoma trailerami do gry Neverwinter Nights stworzyłem ten oto mieczyk. A więc oceniajcie...byle konstruktywnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 niestety nie ma obrazka....:-/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 na wp niedawaj bo oni maja ograniczony transfer zaloz konto gdzie indziej np interia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2003 Powinno być OK...sorry za problemy [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 a ja widze obrazek.....i mieczyk mi sie podoba...:] tylko moze dziwne oswietlenie tej ziemi.....pod mieczem bo widze taki pasek......jasniejszy a reszta podloza jest juz jakby ciemniajsza.....chyba ze o taki efekt wlasnie ci chodzilo........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 Oki widze juz obrazek..no wiec...mieczyk moze byc...oswietlnie nawet pasue,dodaje klimat :) tylko jedno mi nie pasuje...mam wrazenie jakby ten miecz byl z kamineia...malo metalu... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2003 Co do oświetlenia to chciałem uzyskać efekt światła padającego przez szczeline do pomieszczenia, uwidaczniając tylko miecz...moglem dodać volume ale... A jeżeli chodzi o zbyt kamienisty wygląd miecza to rzeczywiście namięszałem z materiałami, miał być lekko świecący materiał na ostrzu, co chyba mi nie wyszlo. Ps. Scena juz dawno poszla z dymem [wraz z calym dyskiem twardym] wiec nie mam mozliwosci poprawy.:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Zastanawiam sie dlaczego nikt nic nie pisze. Pewnie wam sie nie chce, albo ta pracka jest tak do bani ze szkoda slow...[hmmm]. PISZCIE COS!...to nie boli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leviathan Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 mieczyk fajny przydalo by sie jakos pokazac jego ostros bo tego mu brakuje i jakies reflexy na ostrzu pozatym fajny klimat :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaker Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Mieczyk bardzo ładny. :) Mógłbyś mi zdradzić jak zrobiłeś taki fajny materiał złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SviruS Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 Material zlota hmm, może Cie zaskocze Solaker ale jest to standardowy material zlota w maxie [z lekko podrasowana mapa bump]:P pozdr SviruS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi