Hindus Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Hej - dobra jestem i ja - tym razem postaram sie to skonczyc - tytuł pracki jak w temacie 'W imię miłości' ale zastrzegam sobie możliwośc jego późniejszej zmiany. ------------------------------------------------------------------------------------------ Ogólny zarys scenki wygląda tak : Jedna z dwojga wersji: NO-1 Plan I - Olbrzymi stwór trzymający i miażdzący w swej dłoni dziewcze - niosący ku bramom swej siedziby wybranke swego serca - przynajmniej w takim oto przekonaniu przyszło mu życ - ujecie z frontu - zbliżenie twarzy kobiety. NO-2 Plan I - Olbrzymi stwór trzymający i miażdzący w swej dłoni dziewcze - zabitej w szale zazdrości o kochanka z którym doszło do spotkania w bliżej nie określonej przeszłości. ------------------------------------------------------------------------------------------ Plan II - na chwilę obecną bez konceptu - jeśli dokonam wyboru wariantu drugiego możliwe iż na drugim planie znajdą się zwłoki tegoż kochanka. Koncept postaci - nie ukrywam iż planuje dokonać połączenia kilku designów znaleźionych na sieci w połączeniu z własnymi zapiskami by stworzyć w miarę wiarygodny gatunek - jeśli idzie o postac kobiety to będzie ciężej bo nigdy nie bawiłem się z ludzką organika - kiedyś zacząc trzeba. Wykonanie - w pełni zbrush + photoshop + 3dsmax - stawiam na layery zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego oprogramowania, i tak kolejno: Zbrush - modelowanie postaci, texturowanie oraz render. 3dsmax - stworzenei drugiego planu. Photoshop - łączenie layerów, ustawienia kolorów + dodatki. Życze powodzenia wszystkim uczestnikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 hindus -> Witam ! King kongowe :) świetnie, powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Witam!! no nie hindus bieze udzial w bitwie!! kurde zycze powodzenia bede czestym gosciem tego watku... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 No, no hindus i organika, bardzo jestem ciekawy jak to wyjdzie :) Życzę oczywiście powodzenia w bitewnych zmaganiach :) Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 musisz uważać hindus bo MIWT już zrobił potwora z dziewką w łapie:p, ale napewno na coś da sięjeszcze zrobić:) powodzenia, keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 no to bracia z ktv staneli do boju po przeciwnych stronach:P hindus powodzonka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 no jak narazie jest do bani (trzymam sie regulaminu ;)) zaczynam od nowa i zmieniam koncept bo cos mi nie poszło - co by nie było ze sciemniam to tu nie udana próba no1 jak tak dalej pojdzie to będe miał wiecej takich ;) hmm i jak tak sobie patrze po waktach innych userów to tu jest chorendalnie wysoki poziom :o dzieki za komentsy panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 leru - staram sie żeby podchodziło pod kinkonga ale jak narazie klapa. nielot nie mów hop bo nie długo to strach będzie wchodzic do tego wątku ;) vorek - raczej jak to nie wyjdzie ;) pablonardo - własnie dlatego zmieniam koncept - zagiął mnie :> agmakonts - tak to juz jest ;) powinnismy połączyc siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 hehe fajnie to wyglada!! nie panikuj tylko bierz sie do roboty bo czuje ze bedziesz w pierwszej trojce :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi