Hindus Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Hej - dobra jestem i ja - tym razem postaram sie to skonczyc - tytuł pracki jak w temacie 'W imię miłości' ale zastrzegam sobie możliwośc jego późniejszej zmiany. ------------------------------------------------------------------------------------------ Ogólny zarys scenki wygląda tak : Jedna z dwojga wersji: NO-1 Plan I - Olbrzymi stwór trzymający i miażdzący w swej dłoni dziewcze - niosący ku bramom swej siedziby wybranke swego serca - przynajmniej w takim oto przekonaniu przyszło mu życ - ujecie z frontu - zbliżenie twarzy kobiety. NO-2 Plan I - Olbrzymi stwór trzymający i miażdzący w swej dłoni dziewcze - zabitej w szale zazdrości o kochanka z którym doszło do spotkania w bliżej nie określonej przeszłości. ------------------------------------------------------------------------------------------ Plan II - na chwilę obecną bez konceptu - jeśli dokonam wyboru wariantu drugiego możliwe iż na drugim planie znajdą się zwłoki tegoż kochanka. Koncept postaci - nie ukrywam iż planuje dokonać połączenia kilku designów znaleźionych na sieci w połączeniu z własnymi zapiskami by stworzyć w miarę wiarygodny gatunek - jeśli idzie o postac kobiety to będzie ciężej bo nigdy nie bawiłem się z ludzką organika - kiedyś zacząc trzeba. Wykonanie - w pełni zbrush + photoshop + 3dsmax - stawiam na layery zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego oprogramowania, i tak kolejno: Zbrush - modelowanie postaci, texturowanie oraz render. 3dsmax - stworzenei drugiego planu. Photoshop - łączenie layerów, ustawienia kolorów + dodatki. Życze powodzenia wszystkim uczestnikom.
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 hindus -> Witam ! King kongowe :) świetnie, powodzenia życzę
nielot007 Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Witam!! no nie hindus bieze udzial w bitwie!! kurde zycze powodzenia bede czestym gosciem tego watku... pozdro
Vorek Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 No, no hindus i organika, bardzo jestem ciekawy jak to wyjdzie :) Życzę oczywiście powodzenia w bitewnych zmaganiach :) Pozdrówka
Pablonardo Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 musisz uważać hindus bo MIWT już zrobił potwora z dziewką w łapie:p, ale napewno na coś da sięjeszcze zrobić:) powodzenia, keep working
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 no to bracia z ktv staneli do boju po przeciwnych stronach:P hindus powodzonka:P
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 no jak narazie jest do bani (trzymam sie regulaminu ;)) zaczynam od nowa i zmieniam koncept bo cos mi nie poszło - co by nie było ze sciemniam to tu nie udana próba no1 jak tak dalej pojdzie to będe miał wiecej takich ;) hmm i jak tak sobie patrze po waktach innych userów to tu jest chorendalnie wysoki poziom :o dzieki za komentsy panowie ;)
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 leru - staram sie żeby podchodziło pod kinkonga ale jak narazie klapa. nielot nie mów hop bo nie długo to strach będzie wchodzic do tego wątku ;) vorek - raczej jak to nie wyjdzie ;) pablonardo - własnie dlatego zmieniam koncept - zagiął mnie :> agmakonts - tak to juz jest ;) powinnismy połączyc siły.
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 hehe fajnie to wyglada!! nie panikuj tylko bierz sie do roboty bo czuje ze bedziesz w pierwszej trojce :D pozdro
Rekomendowane odpowiedzi