*NicoN_ Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 ja dobrze wiem co robie simple_man, narazie pracoje powoli,a do konca jeszcze mi bardzo daleko, bedzie dobrze:] nie prosze cie o komentarze z resztą... Jutro zaczne robic stacje sgi';]
Salvator Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 0_o nie ma pięknego windowsa, nie można też go nazwać bestią, windows jest raczej ... żałosny ;] lepiej postaw pięknego wypolerowanego pingwina obok brudnego i dziurawego okna, od razu będzie można użyć jako reklamówki open sourcu :P
Simple_man Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Sorki jeśli zabrzmiało to jak napaść, nie miałem takich intencji. To jest twój wątek i twoja praca. Powodzenia.
*NicoN_ Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Widze ze pojawiają się niescisłosci więc troszke objaśnie : [][]Salvator dobry pomysł, ale pomyśl , cała moja dotychczasowa praca poszła by na marne :] Widze ze pojawiają się niescisłosci więc troszke objaśnie : Moze zrobie cos w tym stylu,: Piękny komputerek z błendem na niebieskim tle, zrobił bym w tle bródne staromodne okno, wszystko takie szare [szara masa], a jednak komp wypolerowany czyscioki i schlódny tak samo jak plakaty microsoftu :] A droga połowa to tętniący życiem pokój, wszystko takie miłe przyjazne ale zarazem nie tandetne. Stacja Sgi na IRIXie jest piękna, a zarazem jest bestią jezeli chodzi o moc... Z boku moze postawie laptopa na LINUXIE... Qrde taki niefortunny ten temat , piękna hmmm, kojazy sie z czyms dobrym, ładnym fajnym... a Bestia z potworem o duzej mocy brutalnością ale zarazem Pięknem...:]
Huter Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 0_o nie ma pięknego windowsa, nie można też go nazwać bestią, windows jest raczej ... żałosny ;] [...] Jaki? Od trzech lat siedze na Windowsie XP, bez instalowania go ponownie, bez przywracania systemu i innych tego typu operacji ... nigdy nie miałem z nim problemu ... co jest w nim takiego żałosnego? Ja nie miałem styczności z "pingwinem" więc nie wiem jaki jest ... może lepszy, może nie ... ale czemu Windows jest żałosny? To był krótki OT, nad którym siędługo zastanawiałem - czy był sens to pisać ... eee ... tam, roztrzelać mnie ;) Wracając do pracy *NicoN_'a ... mam nadzieje, że następny renderek będzie się w dużym stopniu różnił od poprzedniego ... proporcje jakie tam są mnie aż skręcają ...
*NicoN_ Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 http://www.trygve.com/hardweird.html Slochajcie czy ta stacja jest az taka wielka [onyx 3200=] ?
masater Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 to nie stacja to serek :), pewnie zdatny jako farma renderująca
*NicoN_ Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Słuchajcie eeeeee.... Juz się chyba nie podniosę... Nie odzywałem się przez wiele wiele dni... Jako IŻ jutro jadę [TAK TAK!] na narty nie bede juz podejmował tego wątku... Thx wszystkim za komentarze, musze znów, złożyć oręż i jako jeden z wielu nie dokończyć swego dzieła. Piątek 13 w dodatku (sic!) ______________________________________ :( Kliknijcie link ponizej chociaz : .... :[
Rekomendowane odpowiedzi