Napisano 26 Grudzień 200519 l witam. taka oto pracka... fotochlop + wacom volito ++ skorbiony musk ;)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Kolori są super, ale te kształty takie ...hmm, nienaturalne :p ogólnie prace jest dobra ;)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Kolorki naprawde niezłe, nie czepiajmy się "kształtów" bo tu idzie o klimat, który jest fajny. Pracka mi się podoba, a Burek wprost wymiata.
Napisano 26 Grudzień 200519 l podoba mi się...ale ktos musi być czepliwy...troche ci sie zaburzyła perspektywa na tym budynku:) Pozdrawiam
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor Golum - chętnie się dowiem w którym miejscu... Chodzi Ci konkretnie o najwyższy stopień?
Napisano 26 Grudzień 200519 l mnie sie najbardzije podobaja odbicia swiatla na gazecie:)..ale fajny klimat ogolem
Napisano 26 Grudzień 200519 l coś mi się wydaje że tam nie powinno tak być:) Ale nie chciałem się aż tak bardzo czepiać...troche żartowałem...nie bulwersuj się:]
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor Golum - chyba masz rację. Spokojnie, bez żadnego oburzenia z mojej strony, po prostu jak uczyć się to uczyć, a nie zachwalać co popadnie:)