diodak_gfx Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 witam. taka oto pracka... fotochlop + wacom volito ++ skorbiony musk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Kolori są super, ale te kształty takie ...hmm, nienaturalne :p ogólnie prace jest dobra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Kolorki naprawde niezłe, nie czepiajmy się "kształtów" bo tu idzie o klimat, który jest fajny. Pracka mi się podoba, a Burek wprost wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 podoba mi się...ale ktos musi być czepliwy...troche ci sie zaburzyła perspektywa na tym budynku:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diodak_gfx Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 Golum - chętnie się dowiem w którym miejscu... Chodzi Ci konkretnie o najwyższy stopień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 mnie sie najbardzije podobaja odbicia swiatla na gazecie:)..ale fajny klimat ogolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 coś mi się wydaje że tam nie powinno tak być:) Ale nie chciałem się aż tak bardzo czepiać...troche żartowałem...nie bulwersuj się:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Perspektywa rozbieżna niestety. Ale malowane fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Wlasciciel psa chodzi tiptopami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 nie no pies bomba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diodak_gfx Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Golum - chyba masz rację. Spokojnie, bez żadnego oburzenia z mojej strony, po prostu jak uczyć się to uczyć, a nie zachwalać co popadnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi