Napisano 25 Lipiec 200321 l Zapraszam wszystkich na moja strone na ktorej jest galerai. Nie bede kopiowal obrazkow do posta bo jest ich tam kilka. Prace te robilem na przelomie 97/98 wiec nie sa najnowsze. Po dlugiej przerwie powracam z modelem Fiata 500 ktorego mozecie zobaczyc w dziale Work in Progress. Zapraszam na strone :D http://www.mc-maxim.website.pl
Napisano 25 Lipiec 200321 l Autor Aaaaaa ... wrzuce jakis obrazek bo sie nie doczekam komentarza [pokazal jezyk]
Napisano 25 Lipiec 200321 l nie wiem czemu ale twoja stronka nie chce mi sie zaladowac....hmm moze moja siec cos szwankuje.....puzniej sprubuje......jeszcze raz....a co do obrazkow tutaj.........to 2 jest chyba zbyt ciemny.......3 bardzo ciekawy.......a 1 tak jakos mi nie podchodzi....jest ładny ale jakos tak klimatycznie mi sie nie podoba......
Napisano 25 Lipiec 200321 l Autor Strona nie wczytuje sie czasami ze wzgledu na serwer:mad: wiec trzeba poprostu probowac :P Dzieki za ocene obrazkow i ciesze sie ze sie podobaja [yes]
Napisano 25 Lipiec 200321 l Całkiem faje te twoje prace [mruga]. Są z klimatem...ciekawym klimatem:). Wiesz jak go stworzyć, ale brakuje mi w tych pracach drobiazgów( za mało szczegulowe)...ale wiem, że to stare prace i od tego czasu wiele (zapewe) się nauczyleś... Może za dużo od ciebie wymagam...po prostu potrafisz obić ciekawe sceny i bardzo bym chciał zobaczyć jakąś badzo \"wypasioną\" pracę twojego autorstwa...:) PS. Jedna z prac pochodzi z INTRA \"I-WAR\'a\"...ale na twoim rendeze jest tochę inaczej !! Te liny idą aż w \"kosmos\", a u ciebie kończą się w powietrzu !!. Możesz to jeszcze poprawić ?? Pozdr
Napisano 25 Lipiec 200321 l Autor Dzieki za przychylnosc [piwo] Ciesze sie ze podobaja Ci sie moje prace i moze pomysle nad jakas totalnie wypasiona scena w podobnym klimacie [yes] Jezeli chodzi o prace przedstawiajaca tunel to pomysl wzialem z ktorejs czesci filmu OBCY ale juz nie pamietam ktorej (jakas nowa). W moim zamysle bylo stworzenie tunelu ktory lezy poziomo ;) Wiem ze jest stoche nie dorobiony bo robilem go na kompie ktory mial 32 MB ramu [lol2] POZDRAWIAM !!