Balas Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 http://metaldream.ovh.org Znalezc chociaz jakies plusy :) i nie zbluzgac mnie :D
piotrek Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Nie lubię hasła największy w Polsce serwis... Nawet jeśli jest największy, to przynajmniej z tytułu strony usuń ten tekst.
Vorek Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Ave :] Stronka jest mało no...metalowa, nie żebyś miał zaraz dawać wszędzie pentagramy,koziołki, czarną cicionkę na czarnym tle itp. Ale generalnie nie czuć klimatu. Stonka zamknięta w prostokącie z bevelkami, może nadaj jej trochę dynamiki, zaburz jednolitą formę i wyjdź poza sztywne ramy w które się wpakowałeś. Nieco ruchu też by się przydało, może jakiś flashyk malutki ? Pozdrawiam
Polik Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Kirk ma na drugie Lee? I jest zonaty?! :) A o stronce mysle podobnie jak koledzy. Wiem ze ciezko jest zrobic strone nie kwadratowa bo sam mam z tym problemy ale przydalo by sie rzeczywiscie troche szatna tam :) \m/
Rekomendowane odpowiedzi