Pit3r Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 witam .. tez postanowilem Wam dac cos do oceny.. jest to stronka na zlecenie, nie zajmuje sie tego typu rzeczami .. to tak dla wyjasnienia :D .. narazie to tylko layout, nic sie jeszcze nie rusza a w zalozeniu cala gora ma byc we flashu no i jak przystalo na tego typu strony to troche przeladowane jest to grafika .. aaa i zawartosc strony jest na zywca wklejona z jakiejs innej .. to tylko tak dla pogladu jak moze to wygladac ... pozdro
Phantom Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 fajne fajne :) żywe colori...tylko jak możesz to zmniejsz to BMW bo ono nieczysto nachodzi Ci na menu...no to jeżeli to ma być we Flashu no to ja na tego flasha czekam...widze że warto :D podoba mi się domena tego sajtu :] hehehe...pozdrawiam :)
adek Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 no PitEr ! Piękna robota!! To lubię :) Pokaż co jeszcze ostatnio robiłeś :) Pochwal się ...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 hehe......Fajny site...... PS. Zalatw nam jakas znizke na uslugi z tej strony \':P:P
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 no PitEr ! Piękna robota To lubię Pokaż co jeszcze ostatnio robiłeś Pochwal się ... hehe dzieki Adek :))) .. a co do jakis innych .. to masz tu pare wybranych .. niektore sa jeszcze projektami i nie ma ich na sieci http://www.piotrek.krzem.pl/portfolio/zie/ taka prosta stronka .. :))) http://www.ulecha.pl/ tez prosta :) rolpol ... flop net gameover Dna i mase innych .. nie chce zasmiecac forum :D .. . PS. Zalatw nam jakas znizke na uslugi z tej strony \' :)))) kurna z tym moze byc ciezko :P ... tylko jak możesz to zmniejsz to BMW bo ono nieczysto nachodzi Ci na menu bmw bedzie zmniejszone .. chociaz nic nie mowili na jego temat :D .. a co do sajtu to sie podoba .. tylko ze odlozyli jego robienie o jakies 2 miechy .. :/ .. ale gdzies to mam hyhyhy pozdro pit
adek Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 widze ,że masz podobną masówke co ja ... \"Największa uciecha to ciastko u Lecha\" :D ... dobre .. :)
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Pit3r to przyznaj się - robisz stronki na zamówionko? bo szukam teraz kogoś takiego... tyle, że duuuużo flasha... pozdrawiam[piwo]
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 a jasne ze robie :D .. a niby z czego mialbym wyzyc ? hyhyh .. i ze tak powiem jest tego tyyyle ze masakra .. a flasha znam na tyle zeby dobrze go uzywac .. :D . ADEK: ... taa masowka .. dobrze ujete :/ pozdro
theurgicus Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Pit3r - fajne prace, robi wrazenie, od dawna zajmujesz sie CG ?? Powiedz jeszcze czy skonczyles jakies ASP albo cos :) pozdrawiam
Pit3r Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Napisano 5 Grudzień 2003 dzieki .. CG zajmuje sie jakies 7 lat :) .. od ok 16 roku zycia :D .. a ASP zadnego nie skonczylem i nie wybieram sie tam .. poza tym mam problemy ze skonczeniem moich studiow wiec dla mnie wogole szkoly wyzsze w polsce to porazka .. no ale jakos se poradze :) .. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi