Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ja w mojej pracce, chce połączyć dwie techniki cyfrową i złykłą "ołówkową":p. Ma to pokazać rozłam, pomiędzy tymi sposobami rysowania. Digital prezentuje kobieta, natural facet. Dla jednych staromodne rysowanie jest "piękna" dla innych "bestia" i na odwrót. Tak czy siak są one nierozerwalnie połączone (kobieta, facet). To by było na tyle, rozpisałem się jak nigdy:p za niedługo pierwsze szkice, całość kompozycji chce zamknąć w kole, coś jak ying - yang.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no teraz napewno wszyscy zrozumia..bo nawet ja zrozumialem:D...b okiedys jakzes mi wytlumaczyl to hu hu hu:D

Napisano
  • Autor

twarz chłopaka B, B2, reprezentuje tradycyjną metodęrysowania, jeszcze nei skończony, potem jeszcze powstanie kobitka, ale już tabletem

Napisano

tak, twarzyczka w deche. Aż ciekawość zżera jak to ci wyjdzie w całości.

Powodzenia.

Napisano

Bardzo odważne podejście do tematu, troche na ostrzu noża balansujesz... zobaczymy jak z tego wyjdziesz (ale mi się zrymowało ;) ). Narazie jest całkiem ciekawie, choć ten facet ma coś nie tak z oczami. Przyglądając się dokładniej - tęczówki wraz ze źrenicami wydają się być za małe. Dodatkowo oczy wyglądają na zapadnięte. Przyglądając się bliżej nos wydaje się zbyt bokserski - zagięty i b. rozpłaszczony. To tylko takie moje odczucia - zrobisz z nimi co będziesz chciał.

Napisano
  • Autor

dzięki za rady Marduk, dostosuje się bo mi też coś w nim ciągle nia pasuje może jak to pomieniam to bedzie lepiej

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.