Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i nie wiem czy to usuniecie napisow wyszlo Ci na dobre. Ja bym je jednak zostawil, pracke beda potrafili wtedy zrozumiec i osoby, ktore nie lubia sie bawic w glebokie interpretacje.

Pozatym te tabliczki mialy swoj urok.

Napisano

Przecież mamy tytuł : "Człowiek i Ziemia". Czego można jeszcze nie rozumieć? Ja jestem za wersją bez tabliczek.

Napisano
  • Autor

Zastanawialem się i zapewne napisy będą...przekaz jest wtedy bardziej wyraźny..to nie chodzi w zasadzie o określenie kto jest kim..napis "Human" w rękach potwora..podkreśla jego nikczemną naturę i zakłamanie oraz symbolizuje chęć dominacji nad wszystkim..

Napisano

Styl kojarzy mi się z wizerunkiem jakiegoś bożka z wierzeń któregoś z rdzennych ludów ameryki łacińskiej.

Napisano
  • Autor

To już najprawdopodobniej ostatecza wersja. Za jakiś czas wrzucę tylko większy plik. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia :)

Napisano

Moim zdaniem powinno byc bardziej "industrialnie" jesli chodzi o przedstawiciela/przedstawienie ludzi/cywilizacj.

W obecnej formie przypomina wstrętny Saruman kontra stara dobra zielona ziemia siedlisko dobrych hobbitów.

PS Technicznie bardzo mi sie podoba. Powodzenia. :)

Napisano
  • Autor

Wersję ostateczną pracy zamieściłem w pierwszym poście, zaraz pod opisem

Napisano

Ciekawe i niebanalne. Dobrze, że nie przesadziłeś z tą industrialnością. Lewa strona Twojej ilustracji wydaje mi się niepełna i pusta. Nie mam pojęcia co mogłoby ją dopełnić, ale szara pustka troche razi, przynajmniej mnie ;) Powodzenia w Bitwie!

Napisano

FrodoK, jesteś mistrzem voodoo skrzyżowanym z jasnowidzem? Dla kogo pracujesz? Skąd wiedziałeś? Pozdrawiam! ;)

Napisano

Rewelacyjna i co najważniejsze oryginalna ilustracja. Żadnych "lasek", "cycorków" i tych rzeczy. Widziałem kilka Twoich prac w WIP'ie i jestem pod wrażeniem! Gratulacje!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.