Napisano 28 Grudzień 200519 l http://www.tabletpc.prv.pl/esatalecka2/ Witam! Robię taką oto stronkę na zaliczenie. Stronka w budowie ale szkielet już działa. Stronki będą przechodziły płynnie i niebędzie tych głupich kwadratów podczas przechodzenia.
Napisano 28 Grudzień 200519 l a kogo będziesz zaliczał :> ? hmm jeśli juz postawiłes na taki rodzaj przycisków to ja bym był za utrzymaniem strony tylko i wyłącznie w 2 kolorach - czerń i biel i wymienił fonty na jakis taki jak masz tylko poniszczony i biały na czarnym tle.
Napisano 28 Grudzień 200519 l hmm, lata 60'te ?:) Bardzo ciekawy pomysł na menu, z tym że dłuższe opcje mogą być nieczytelne. Błędem jest to że strona uruchamia się w okienku, szczególnie jak się ma blokadę w Operze np. Niby szczegół ale czasami irytuje. Daj coś więcej to pokomentujemy, szczególnie w tle jakaś dynamika by się przydała. Pozdrawiam
Napisano 28 Grudzień 200519 l Cytat szczególnie jak się ma blokadę w Operze też musiałem klikac na powiadomienie o popupie :>
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Hmm. Cenne uwadi. Co do kolorów przycisków to chciałem je zrobić albo żółto czerwone lub czarno białe. Ogólnie cała stronka zawierałaby się w sześciu kolorach. Co to pop-up to faktycznie lipa. (chciałem zaoszczędzić na miejscu bo poprzednia wersja stronki miała większe obramowania http://www.tabletpc.prv.pl/esatalecka/ i ale na mniejszych roździelczościach źle to wyglądało no i puźniej zapomniałem tego wywalić)
Napisano 28 Grudzień 200519 l hindus napisał: chodzi lisek koło drogi nie ma ręki ani nogi cokolwiek brałeś, jest to napewno nielegalne :D
Napisano 28 Grudzień 200519 l *blokada strony przez FF * pierwsze trzy przyciski sa nieczytelne, zrob je pod takim katem jak 4 * wylacznik muzyki (ja lubie Room 5 ale bez przesady) * tla sa cool (oprocz tych panienek z LP) * za duzo czarnego na okolo, zmniejsz okienko obcinajac czarne i te przedluzenia
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Wszystko w swoim czasie Panie Panowie. dziś czas nie pozwala lecz jutro update. Słowo.
Napisano 28 Grudzień 200519 l spok .. ten ff :) co do stronki :) podobaja mi sie przyciski oraz ten rastererk muza git niestety jakby z innej bajki sa te kolory otaczajace strone .. jakos mi to nie lezy. - moze sprobuj jakos polaczyc te kolory z tym rastrem ..