Lis Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 http://www.tabletpc.prv.pl/esatalecka2/ Witam! Robię taką oto stronkę na zaliczenie. Stronka w budowie ale szkielet już działa. Stronki będą przechodziły płynnie i niebędzie tych głupich kwadratów podczas przechodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 a kogo będziesz zaliczał :> ? hmm jeśli juz postawiłes na taki rodzaj przycisków to ja bym był za utrzymaniem strony tylko i wyłącznie w 2 kolorach - czerń i biel i wymienił fonty na jakis taki jak masz tylko poniszczony i biały na czarnym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 hmm, lata 60'te ?:) Bardzo ciekawy pomysł na menu, z tym że dłuższe opcje mogą być nieczytelne. Błędem jest to że strona uruchamia się w okienku, szczególnie jak się ma blokadę w Operze np. Niby szczegół ale czasami irytuje. Daj coś więcej to pokomentujemy, szczególnie w tle jakaś dynamika by się przydała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 szczególnie jak się ma blokadę w Operze też musiałem klikac na powiadomienie o popupie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Hmm. Cenne uwadi. Co do kolorów przycisków to chciałem je zrobić albo żółto czerwone lub czarno białe. Ogólnie cała stronka zawierałaby się w sześciu kolorach. Co to pop-up to faktycznie lipa. (chciałem zaoszczędzić na miejscu bo poprzednia wersja stronki miała większe obramowania http://www.tabletpc.prv.pl/esatalecka/ i ale na mniejszych roździelczościach źle to wyglądało no i puźniej zapomniałem tego wywalić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 chodzi lisek koło drogi nie ma ręki ani nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 chodzi lisek koło drogi nie ma ręki ani nogi cokolwiek brałeś, jest to napewno nielegalne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 A muzyczkę w tle da się wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 u mnie nie chodzi ;( czarno to widze ;) ( FIRE FOX ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 musisz pozwolic firefoxowi na otwieranie okienek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 *blokada strony przez FF * pierwsze trzy przyciski sa nieczytelne, zrob je pod takim katem jak 4 * wylacznik muzyki (ja lubie Room 5 ale bez przesady) * tla sa cool (oprocz tych panienek z LP) * za duzo czarnego na okolo, zmniejsz okienko obcinajac czarne i te przedluzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Wszystko w swoim czasie Panie Panowie. dziś czas nie pozwala lecz jutro update. Słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 spok .. ten ff :) co do stronki :) podobaja mi sie przyciski oraz ten rastererk muza git niestety jakby z innej bajki sa te kolory otaczajace strone .. jakos mi to nie lezy. - moze sprobuj jakos polaczyc te kolory z tym rastrem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi