pixar Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Witam! To jest moja druga bitwa poprzedniej nie udało mi się ukończyć, tym razem mam zamiar ją kontynuować od początku do końca.:p Szczerze to miałem problem z tym tematem „Piękna i Bestia” nie wiedziałem jak się do tego zabrać, w końcu lekko;) przerobiłem temat na „Piękne bestie”. Będzie on ukazywał bestialską moc drzemiącą w pojazdach piechoty zmechanizowanej, a zarazem ich piękno, delikatność, i siłę ognia. Secena będzie znajdować się w którymś z krajów bliskiego wschodu, ukazywała będzie walke dwóch pojazdów piechoty zmechanizowanej (Hummer oraz jakaś modyfikacja samochodu dostawczego). PS: dołączam pierwszy update.
polka dot Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 nie wiem co delikatnego jest w hummerze :)
mus_Spajder Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 nie wiem co delikatnego jest w hummerzeMoże będzie różowy z pomponami na lusterku wstecznym :)
muody Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 mi jakoś Twoje przedstawienie treści zupełnie nie pasuje ani do tematu Piękno Wojny, ani do Piękna i Bestia... jakaś nuda lekka IMO, dwa auta i strzelają do siebie, ciężko skojarzyć o co chodziło... hm ale jak chcesz, jeśli ładnie namalujesz, to wycofam wszystkie wątpliwości :)
pixar Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 To są początki więc większość morze ulec zmianie.:p
Leru Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 pixar -> witam w Bitwie i od razu pytanie: czemu użyłeś modelu opon, które już wcześniej zrobiłeś ? To trochę nie fair w stosunku do innych użytkowników, a poza tym to jest swego rodzaju praca publikowana wcześniej więc nie do końca zgodna z regulaminem Bitwy. powodzenia.
muody Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 przecież to tylko opony, gorzej gdyby całego Hummera skopiował
dariusz Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 ale opony to 5 minut roboty, wiec chyba sie postara:) powodzenia
Vetis Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 >calkiem fajnie ci idzie ten hummer... >co do opon to ja bym sie klocil ze to 5 minut ;p >interpretacja tematu dziwna ale moze ciekawie to pokazesz ... zobaczymy pzdr i powodzenia
pixar Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Napisano 10 Styczeń 2006 Sporo czasu minęło od mojego ostatniego uaktualnienia ale niebyło czasu, więc nadrabiam zaległości :P. Zmieniłem nazwę tematu na "Piękne Bestie" resztę jak na razie pozostawiam bez zmian, jeśli coś zmienię to dam odpowiedniego posta. PS: Oba modele jeszcze szlifuję (Mają jeszcze sporo elementów zastępczych nie dokończonych)
shi Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 no niby praca wre ale jesli maszyny bojowe mialyby wygrac bitwe o pieknej i bestii to ja nie wiem po co wogole wymyslac nowe tematy ja rozumiem ze bestialstwo wojny jak to znazwales moze niektorych ekscytowac ale zeby doszukiwac sie w tym piekna no to chyba przesada
FaNTOMAS Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 No pomysł świetny, wykonanie narazie takie sobie (bez obrazy). Nie wiem co wy widzicie w błędnej interpretacji. Przecież piękno wojny jest jak najbardziej trafne, wy poprostu nie rozumiecie co to jest piękno?! Kiedyś zapytano Michała Anioła jak on robi takie piękne rzeźbym, a on odpowiedział że bierze kamień i dłuto i poprostu usuwa to co zbędne, weźcie teraz taki czołg, on jest piękny, w nim nie ma nic zbędnego, ma proste zadanie służyć w zabijaniu i to czyni, piękno to coś prostego bez zbędnych bajerów, dlatego można uznać że czołg, Ak47, rakieta balistyczna to coś pięknego. Interpretacja jak najbardziej trafiona. Taki Hummer to piękna bestia, piękno- bo jest prosty, ma prosty cel, bez jakiś tam bajerów i kolorków, a bestia- bo niczym bestia niszczy. Mnie się pomysł podoba. Życzę powodzenia! Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi