Napisano 29 Grudzień 200519 l To co w temacie , jak by ktoś miał tutoriala ,,reactor" bo chciał bym się po (polsku) uczyć a i jeszcze jedno prosze nie usówać tego tematu,może jest głupi i początkujący ale chcem to wiedzieć
Napisano 29 Grudzień 200519 l chaotycznie zadajesz pytania. Chcesz sie nauczyć reactora? Wpisuejsz w wyszkiwarce forum 'reactor' lub 'reactor tutorial' i zobaczysz, że czesto juz odpowiedzi na takie pytania padaly. tylko nie możesz się ograniczać według założenia "po polsku", bo dużo tracisz. chcesz zapisac animacje w max'ie do avi? tutaj o tym pisalem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=21917 chcesz animacje z podgladu reaktora zapisac do avi? to co wyzej ale najpierw wcisnij 'create animation' (pod 'preview animation').
Napisano 29 Grudzień 200519 l Autor Dzięki , jak pisałem ten temat wychodziłem z domu ,i nie miałem czasu pomyśleć.Alo ogulnie dzięki powiedz mi jeszcze jedno jak możesz jak nałożyć tekstury na dany obiekt
Napisano 29 Grudzień 200519 l ...jak możesz jak nałożyć tekstury na dany obiekt przeciągnij (z exploalatora) plik z teksturą na wybrany obiekt
Napisano 29 Grudzień 200519 l Dzięki , jak pisałem ten temat wychodziłem z domu ,i nie miałem czasu pomyśleć.Alo ogulnie dzięki powiedz mi jeszcze jedno jak możesz jak nałożyć tekstury na dany obiekt zajrzyj do działu FAQ na forum