Kaziu Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Witam, w swoim projekcie zamierzam uzyc fotografii jako glownego nosnika i ostatecznie wykonac kolaz, z porozdzieranych kawalkow fotografii. Wszystko ma byc w klimacie troche ciemnym i przygnebiajacym. Cala akcja dzieje sie w toalecie, gdzie widoczna jest wanna. W srodku lezy postac, cala blada. Z wanny wystaje reka, z przecietymi zylami z ktorych wyplywa krew i tworzy na podlodze kaluze. Przy wannie lub w srodku niej, znajduje sie spokojna postac, ta sama ktora lezy w wannie, i patrzy na swoja smierc z perspektywy widza. Chcialem w tej scenie przedstawic motyw ciala, ktore wraz z dusza, tworzy piekny symbiont, ale osobno sa strasznie smutne i ulomne... Nie zamieszczam narazie szkicow, bo to co zrobilem jest dla szerszego grona nie czytelne :) ale wkrotce pojawia sie pierwsze szkice... Mam nadzieje, ze wyjdzie cos z tego :)
Leru Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Kaziu -> witam na forum i w Bitwie, makabryczny pomysł ;) powodzenia
Vorek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Nono, ciekawie się zapowiada, czekam na pierwsze fotki :] Pozdrawiam
Kaziu Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 Hej, dzieki :) Jak narazie ciezko znalezc wanne, ktora odpowiadalaby moim zamiarom. Te lazienki u nas to robia takie ciasne ze nie idzie sie w nich obrocic ze sprzetem :)
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 super pomysł, ale z wanną może być kłopot:D pozdr
Kaziu Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 OK w koncu udalo sie rozpoczac prace... troche pozno, ale nareszcie :) Mysle, ze cos w tym stylu znajdzie sie jako trupek... moze bez tylu uszkodzen czaszki, ale to taki wstepny rzut...
Kaziu Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 Jeszcze miniaturka, zeby bylo na stronie glownej... Nie wiem... cos sie ta miniaturka nie chce dodac... hmm
emenemsbis Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 miniaturke dodaj w pierwszym poscie,wtedy bedzie widac;) a co do pracy...no no,ciekawie sie zapowiada:)
Kaziu Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 Dziala... cudnie :) thx Zapowiada, zapowiada, zobaczymy co mi z tego wyjdzie :) Wyglada na to, ze to juz nie bedzie kolaz jak bylo w zamierzeniach, ale to wyjdzie po sesji...
Rekomendowane odpowiedzi