SimeN Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Tekstura na podlodze chyba sie troche rozmywa. Tekstura drewna tez nie jest wyrazna. Co to jest to obok nienaturalnie wygietego recznika? Pisuar? Jak tak to za nisko, ale watpie, zeby to byl on :) Ladna kolorystyka, zachowany styl, troche ciasno :D ale moze byc. Mam nadzieje, ze zrozumiales :] pozdrawiam
Ryjas Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 kafelki mi sie nie podobaja, ale ogolnie niezle dopracowana. co do dizajnu to mam zastrzezenie dot sufitu nad kibelkami.. moze lepiej sufit przeniesc nad umywalki i wtedy oswietlenie do lustra zrobic bardziej od gory.. (w suficie) a i jeszcze jedno. przycisk do geberita za nisko zrobiles..
deshu Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 ...Co to jest to obok nienaturalnie wygietego recznika? Pisuar?... To jest bidet kur*a, bidet :P
El Wieczor Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Co to jest to obok nienaturalnie wygietego recznika? Pisuar? No SimeN, najwyższy czas do okulisty ;)
m.arc.in Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 przycisk nie musi być za nisko, są stelaże na h=82cm i tak +/- na takiej wysokości by ten przycisk miały... tylko zabudowę masz wysoką, co sugeruje stelaż wyższy i wyżej osadzony przycisk czyli albo obniż zabudowę albo podnieś przycisk który swoją drogą nie przypomina mi nic dostępnego na rynku (ale może nie jestem na bieżąco) i jest za mały... ta "lada" przy podłodze pod umywalkami w którą użytkownicy będą bez przerwy kopać - po co? bo ładnie wygląda? acha najbardziej podoba mi się układ płytek na 3-wiz nad wanną pozdr
Rekomendowane odpowiedzi