messiahone Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Witam. Przedstawiam swoja kolejna "genialna";) pracke. Niestety pudło jest jakies takie... malo interesujące. I moje pytanie. Jakie macie sugestie? Co mozna by dodac aby pudło było bardziej atrakcyjne? I co sie wam najbardziej nie podoba na tym etapie?
mentaller Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 poszukaj referek na googlach ;]. ten bass reflex taki troche dziwaczny.
piotrek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Bez wątpienia shadery do wymiany. I przydałoby się jakieś ładnie przedstawienie obiektu - odpowiednie światła, cienie, GI i te sprawy.
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 shadery są bardzo słabe, obicie jest chyba ze skóry a w tej pracy to nawet odbija scenę, popracuj nad tym, pozdr
javor Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 co nam się najbardziej niepodoba ??? więc tak: -wystający bass-reflex jest paskudny -śrób powinno być 4, 6 lub 8 i ani jednej więcej -ten głośnik nadaje się co najwyżej na średniotonowy a nie subwoofer bo nie widze w nim żadnego resoru/zawieszenia a więc niema on wielkich możliwości drgania :P -no i materiały są paskudne :/
*NicoN_ Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Cała kompozycja mi troszke nie pasóje, ten bass reflex do wymiany... Po co to dajesz na forum :? to raczej jakis speed do animki,,,, chociaz to WIP w koncu ;]
AGmakonts Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 ja tam parwametrów tego woofera nie znam ale skoro ma wyskie EBP to raczej i pudło powinno być większe no i raczej sprawia wrażenie speakera estradowego niż woofera do domu
Rekomendowane odpowiedzi