Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Elo jestem początkującym (całkowicie zielonym) użytkownikiem max v8. W trakcie wykonywania tutoriala http://www.3dm3.com/tutorials/car2/ natknałem sie na krok w którym trzeba potraktować dwa poligony funkcją Subdivide w celu utworzenia kół. Nie mogę odnaleźć miejsca w którym trzeba to zrobić. Prosiłbym o zapoznanie się z owym tutkiem i pomoc. Z góry dziękuje ;]

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 881
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ale w tym wypadku wyżej wymienionym funkcja działa na caly model a mi chodzi o pojedynczy poligon

Napisano
  • Autor

Dobra to może inaczej. Chodzi mi o to że boxa podzieliłem na segmenty i przekonwertowałem na editable poly. Zależy mi na tym żeby poddać jeden z polygonów funkcji Subdivide aby uzyskać efekt jak w tym tutorialu http://www.3dm3.com/tutorials/car2/ (punkt wyjściowy do modelowania koła) Sorry że zanudzam ale jest mi to potrzebne. posdr i dzieki ;]

Napisano

msmooth i tasellate w editpoly (część edit geometry) działają tylko i wyłącznie na zaznaczonych poligonach nie rozumiem skąd taki problem ci wyszedł?

Napisano
  • Autor

albo coś jest ze mną albo nie wiem.Za żadne skarby nie chce mi wyjść taki efekt jak w tutku. nie wyrobie czy początki zawsze muszą być takie trudne? Dzieki za wszystkie pomoce ;]

Napisano
czy początki zawsze muszą być takie trudne? Dzieki za wszystkie pomoce ;]

TAK

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.