Napisano 26 Lipiec 200321 l Jako świeża krew [tudzież fresh meat :P] też mam coś do zaprezentowania. Taki ot rysunek stworzony za pomocą długiego pisu. Ee.. no.. yy.. to chyba wsjo :D
Napisano 26 Lipiec 200321 l bardzo fajny.....klimatyczny......ciekawa perspektywa \"wlosow\" albo tego czego co odchodzi od glowy........ z dolu tez troche szczegolow.....no Fajnie Fajnie...!!! i pomyslec ze to samym dlugopisem......to jest talent.......:]
Napisano 26 Lipiec 200321 l sliczny ;) sam mam sentyment do dlugopisow i od razu przychylniej patrze na prace nimi wykonane [uczeń]
Napisano 27 Lipiec 200321 l Ooo, miło cię widzieć Kasiu. Ciekawy koncept i wykonanie... Ajaj, strasznie razi jednak jej zezik. Szkoda naprawdę. Mogłaś to zphotoshopować.
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor Heh, dzieki wszystkim :D Oko faktycznie ma zeza, niestety jak rysuje długopisem nie wyrobiłam sobie nawyku wcześniejszego szkicowania. No ale jak już długopisem to długopisem, więc photoshopy [w moim przypadku photopainty] w grę nie wchodzą. Poza tym miło, że ktoś mówi do mnie po imieniu. Jakże rzadkie to zachowanie w internecie :]
Napisano 27 Lipiec 200321 l ano sliczniusi ten rysuneczek faktycznie, dlugopisem w rece niec nie rysowale od dawna, pewnie dlatego ze za niebiekim wkladem nie przepadalem nigdy, gelpen to co innego:) optuje za gelpenowym renesasem!:)
Napisano 27 Lipiec 200321 l no ja bym tu polemizowal, bo gelpenami mi sie ciezko rysuje i jakos tak hmmm...\"tepo\".imo one sie nadaj tylko do pisania,a do rysowania sa najlepsze zwykle kioskowe dlugopisy (czarne oczywiscie:D). no ale de gustibus... ;)
Napisano 28 Lipiec 200321 l Zależy co kto lubi. Jak ktoś lubi pedantyczne cieniowanko to kupuje mdłe długopisy z kiosku (niska zawartość tuszu ułatwia przejścia tonalne). A jak ktoś lubi walnąć kreskę to wybierze gelsie.
Napisano 28 Lipiec 200321 l heh pracka fajna... przypomina mi czasy technikum kiedy sie nudziłem i bazgrałem długopisem po zeszycie :) ech... to były czasy... i te natchnione warhammerem i Paradise Lost\'em rysuneczki.... raz nawet zamiast rozwiązania na kartkówce z matmy uwieczniłem ku załamce nauczycielki DeLoreana.... pozdrawiam [piwo] PS: Gotham kurcze nie wiedziałem... heh do wszystkiego jak widać jest teoria :) ale moze to dlatego, że piszę teraz piórem?
Napisano 28 Lipiec 200321 l Originally posted by boowa PS: Gotham kurcze nie wiedziałem... heh do wszystkiego jak widać jest teoria :) ale moze to dlatego, że piszę teraz piórem? Idź i sprawdź :>, żadne teorie. Czysta prawda.
Napisano 28 Lipiec 200321 l ech Gotham, nawet nie będę bo raczej nie czuję juz tej kreski aby długopisem nazać - zdecydowanie wolę 4B
Napisano 29 Lipiec 200321 l ale filozofujecie, kazdy uzywa tego co mu bardziej pasuje, i czym mu jest wygodniej, no i zaleznie od efektu jaki chce uzyskac. Nie ma sie co rozdrabniac, ja lubilem gelpeny, teraz prawie zapomnialem jak to wyglada, na kozysc starego dobrego zespolu 2b + 8b + plus bialy pastel. ale przydalo by mi sie troche wrocic do lienarnego konturowego rysunku.