krytyk Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Więc tak. Temat oklepany wybrałem i stawiam raczej na wykonanie niż na pomysł. Bestia walczy z piękną. Chodzi mi o pokazanie dynamizmu, anatomi mężczyzny i kobiety. Takie fantasy można powiedzieć. Jak widać bestia uderza łapą w tarcze wojowniczki(aż ją wygieło hehe) www.deviantart.com/view/27238639/ a tutaj już drugi etap. Oczywiście tam dalej są stopi i podłoże ale po co miałem to skanowac jak to sie nie zmieniło. Tam jeszcze mam zamiar prócz oczywistego wycieniowania calości poprawić mięsień naramienny. www.deviantart.com/view/27249002/ a tu mamy już finalną wersje!: http://www.deviantart.com/view/28021699/
Vorek Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 A może jakiś dłuższy opis, założenia, pomysły, plany na przyszłość ? :)
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 widzę bestię, ale piękna nie... dołączam się do prosby vorka, pozdr
imprecis Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Calkiem fajny ten szkic, moze troche oklepany pomysl, ale co tam :) hkropinski : Ta bestia walczy z 'piekna', moglesa tego nie zauwazyc bo wlosy sa za lekko nakreslone.
krytyk Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Dane osobowe są prawnie choronione. Narazie musi wam wystarczyć ten oto prosty szkic, kolejne etapy już w krótce. Końcowa praca będzie dobrej jakości(mam na myśli ostrość, kontrast itp.) bo bedzie skanowana a nie cyfrówką zdjecie. Pracka jest na formacie 50X35cm brystol, ołówek(właściwie to ołówki) Odsyłam was na mój blog: www.counterfan.blog.onet.pl
JmTm00 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 ..takie bardziej "Dawid i goliat" ale..moze troche bym poprawil lewa noge potworka, a reszta oka ;) powodzenia zatem & pozdrawiam
Leru Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 krytyk -> witam w Bitwie, o tym tekście nie zapomnij bo to ważne nie tylko dla nas (oglądających) ale też i dla jury :) powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi