Napisano 31 Grudzień 200519 l Więc tak. Temat oklepany wybrałem i stawiam raczej na wykonanie niż na pomysł. Bestia walczy z piękną. Chodzi mi o pokazanie dynamizmu, anatomi mężczyzny i kobiety. Takie fantasy można powiedzieć. Jak widać bestia uderza łapą w tarcze wojowniczki(aż ją wygieło hehe) www.deviantart.com/view/27238639/ a tutaj już drugi etap. Oczywiście tam dalej są stopi i podłoże ale po co miałem to skanowac jak to sie nie zmieniło. Tam jeszcze mam zamiar prócz oczywistego wycieniowania calości poprawić mięsień naramienny. www.deviantart.com/view/27249002/ a tu mamy już finalną wersje!: http://www.deviantart.com/view/28021699/
Napisano 31 Grudzień 200519 l A może jakiś dłuższy opis, założenia, pomysły, plany na przyszłość ? :)
Napisano 31 Grudzień 200519 l Calkiem fajny ten szkic, moze troche oklepany pomysl, ale co tam :) hkropinski : Ta bestia walczy z 'piekna', moglesa tego nie zauwazyc bo wlosy sa za lekko nakreslone.
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor Dane osobowe są prawnie choronione. Narazie musi wam wystarczyć ten oto prosty szkic, kolejne etapy już w krótce. Końcowa praca będzie dobrej jakości(mam na myśli ostrość, kontrast itp.) bo bedzie skanowana a nie cyfrówką zdjecie. Pracka jest na formacie 50X35cm brystol, ołówek(właściwie to ołówki) Odsyłam was na mój blog: www.counterfan.blog.onet.pl
Napisano 31 Grudzień 200519 l ..takie bardziej "Dawid i goliat" ale..moze troche bym poprawil lewa noge potworka, a reszta oka ;) powodzenia zatem & pozdrawiam
Napisano 31 Grudzień 200519 l krytyk -> witam w Bitwie, o tym tekście nie zapomnij bo to ważne nie tylko dla nas (oglądających) ale też i dla jury :) powodzenia