Sharp Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Nie ma co komentować-genialne!:). Jak prawdziwe zdjęcie to wygląda, naprawde, nie mam się czego czepnąć. Kurde, poziom bitew robi sie coraz wyzszy... (dobrze jednak ze nie bralem w niej udzialu bo wyladowalbym duzzzzzo nizej niz poprzednio:) )
dawid Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 no pajączek niesamowity! sharp - nie przesadzaj ,razem z poziomem bitwy rośnie tażke twój poziom...:)
RK Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Fajny efekt- przez to przebicie na kontraście masz efekt jak w starych fotosach z filmów wieszanych przed kinami. \" Mordercze pająki III\" :) . Wyszło świetnie.
giorgione Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Dobijasz taką pracką :D Dla mnie jeden z faworytów :D Piękne!!!!!!!! Giorgione
giorgione Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Po prostu ta pracka wygląda tak genialnie, że nie ma do czego się przyczepić :D Giorgione
Lech Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 spoko - pracka powala :) doslownie i w przenosni :)
maniak3d Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 eeeeee stary hyba przesadziłeś to Ci stanowczo za dobrze wyszło!!!:o:o:o :)Powalasz na kolana:)
RenholdeR Napisano 30 Sierpień 2003 Autor Napisano 30 Sierpień 2003 he he dzieki panowie! moze jeszcze dam jakiegos updata Powodzenia
RenholdeR Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 FINALNA WERSJA wiecej nie bedzie, a i ten tekst dla zyri, bo nie wiem czy tamten ktos widzial, i przetlumaczyl? ***Jest to moja pierwsza praca w 3dsmax. jest to blizej nieokreslony gatunek pajaka, jego cechy morfologiczne wskazuja na powazne mutacje popromienne (lub niewielkie umiejetnosci modelarskie autora), pomysl, model i tekstury (z ktorych jestem najbardziej zadowolony) sa moim dzielem:-)*** to tyle ten jpg ma duza kompresje i niestety nie widac wszystkich szczegolow, niewiem czemu nie moglem zamiescic wiekszego pliku:-I Do nastepnej bitwy!!! [Edited on 31-8-2003 by RenholdeR]
Tomek Kosiorek Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 nic nie powiem jak na pierwsza prace w 3ds....
Vetis Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 jak na pierwsza prace w 3dmax to powala (czy to tez jest 1 praca 3d??) mam 1 pytanie czy nogi teggo pajaka sa modelowane czy to sprawa textur ?? pozdro Vetis
Vetis Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 jak na pierwsza prace w 3dmax to powala (czy to tez jest 1 praca 3d??) pozdro Vetis
RenholdeR Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 no to tak, to jest pierwsza skonczona praca w 3dsmax, napisalem pierwsza bo wczesniej to byly tylko boksy z pewnymi modyfikacjami i nie mozna tego nazwac \"praca\" byly to tylko testy w 3d, a w photoshopie bawie sie troche dluzej co do pytania o nogi, jest to normalny model (zobacz wczesniejsze rendery) ale na ich wyglad w duzej mierze wplywaja textury, displace i bumpy (tych ostatnich niestety nie bardzo widac ze wzgledu na inny kat oswietlenia)
RenholdeR Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 a poza tym to sami wiecie jak sie wie co chce sie zrobic to juz potem jest lzej, i tak jestem najbardziej zadowolony z tekstur bo model mi sie w ogole nie podoba
saygon Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 ale nastroj grosy. swietna pracka technicznie jak i klimatem.
Rekomendowane odpowiedzi