Napisano 1 Styczeń 200619 l jeden z moich ostatnich obrazów akrylowych, wielkośc 100 na 70 cm. pomyslalam, ze zaczne pokazywac jakies swoje prace, a nie tylko brac udzial w bitwach;)
Napisano 1 Styczeń 200619 l uuu akryle, niecierpie farb, może dlatego że nie umiem malować;p Praca bardzo ładna, dwie panie, słoneczko, super:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l fajne światło, fajnie budujesz płaszczyne kolorystycznie (chodnik)..no i przedewszytskim fajnie ze właśnie malarstwo :)
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor rysowanie w fotoszopie wychodzi mi mniej, wiec na razie dodaje kolejny obraz akrylowy
Napisano 4 Styczeń 200619 l Podoba mi się sposob malowania draperii, szczegolnie sukienka w ostatnim i zielona koszulka w pierwszym obrazie. Tlo i skora juz troche nijakie.
Napisano 5 Styczeń 200619 l piękne ciepłe kolory na 1 pracy, ciekawie przedstawiony ruch postaci - mi sie podoba
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor no to dodam jeszcze 2. niestety zdjecia troche zmieniaja kolory w co po niektorych miejscach.. no ale da sie przezyc chyba
Napisano 1 Luty 200619 l Wow! Ten pierwszy (z ostatniego postu) bardzo ładny, panienka niczego sobie :] Ten drogi wymiata po prostu :] Ładnie wszystko wkomponowane, kolorystyka... Chociaz wole photoshopa bo tam wszystko mniej "Zbluurowane" wychodzi Swoją droga moja "koleżanka"/bliższa... :] wygląda podnobnie jak w tym drugim... Tyle ze nie pocięta taka, ale tez taka ":dark:"
Napisano 4 Luty 200619 l ze zdjęć malujesz, prawda? Nie podobają mi się Twoje prace, są właśnie takie 'zdjęciowe', nijakie, z malarskiej ekspresji odarte, nie mniej jednak rozwoju życzę:)