nina Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 jeden z moich ostatnich obrazów akrylowych, wielkośc 100 na 70 cm. pomyslalam, ze zaczne pokazywac jakies swoje prace, a nie tylko brac udzial w bitwach;)
Pablonardo Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 uuu akryle, niecierpie farb, może dlatego że nie umiem malować;p Praca bardzo ładna, dwie panie, słoneczko, super:)
(Ż)Aneta Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 fajne światło, fajnie budujesz płaszczyne kolorystycznie (chodnik)..no i przedewszytskim fajnie ze właśnie malarstwo :)
Vorek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Mi się podoba, widać głębię i ładne światełko. Z fotki czy z natury ?
nina Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 z fotki, trudno byloby z natury, bo ta w zielonym to ja;)
nina Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 rysowanie w fotoszopie wychodzi mi mniej, wiec na razie dodaje kolejny obraz akrylowy
polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 ten drugi jest fajny ale kompozycja bleeeee :)
leander Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Podoba mi się sposob malowania draperii, szczegolnie sukienka w ostatnim i zielona koszulka w pierwszym obrazie. Tlo i skora juz troche nijakie.
giorgione Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 piękne ciepłe kolory na 1 pracy, ciekawie przedstawiony ruch postaci - mi sie podoba
nina Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 no to dodam jeszcze 2. niestety zdjecia troche zmieniaja kolory w co po niektorych miejscach.. no ale da sie przezyc chyba
*NicoN_ Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Wow! Ten pierwszy (z ostatniego postu) bardzo ładny, panienka niczego sobie :] Ten drogi wymiata po prostu :] Ładnie wszystko wkomponowane, kolorystyka... Chociaz wole photoshopa bo tam wszystko mniej "Zbluurowane" wychodzi Swoją droga moja "koleżanka"/bliższa... :] wygląda podnobnie jak w tym drugim... Tyle ze nie pocięta taka, ale tez taka ":dark:"
anathos Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 ze zdjęć malujesz, prawda? Nie podobają mi się Twoje prace, są właśnie takie 'zdjęciowe', nijakie, z malarskiej ekspresji odarte, nie mniej jednak rozwoju życzę:)
Rekomendowane odpowiedzi