Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witka ;)

Jako iz ostatnio tylko sie obijalem, postanowilem wziasc udzial w tej imho z gory przegranej bitwie :) konceptu zadnego nie mam... troche wzorowalem sie na zdjeciu malej dziewczynki z Nepalu bodajze (twarz), reszta wymyslone (hehe no dobra, zaimprowizowane :D)

Dziewczynka ta bedzie odziana w jakies swego rodzaju kimono, a to co wisi jej na szyi to bedzie takie puchate - taki mam zamiar :)

Głównie chodzi mi zeby przy okazji poduczyc (a raczej nauczyc) sie robic tekstury wiec prosze o wyrozumialosc ;)

widok.jpg

siata.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hyhy - to cos na szyi - hyhy - jakies brzydkie mam skojarzenia... :D hahahah

sporzo - cos zle z kciukiem i jeszcze biodra jakos dziwnie ma zrobione... - pouamana lekko jakas taka tam jest

i jeszcze - mam wrazenie ze ma za mala glowe (tudziez za dlugie cialo...)

pozdro

Napisano

zeskaluj jej samo cialo w pionie i rece w poziomie nabieze lepszych proporcji, dodaj lopa na biodrach co by troche ksztaltu nabrala ;), troche walsy na górze podnies chyba za ma miec takie przyklejone do głowy :o i za textury

Napisano
  • Autor

ha, cos wrzucam bo pomyslicie ze sie obijam :> dzis szybciorem machnalem teksture, taki koncept jak to ma wygladac mniej wiecej... no i widac ze dopiero zaczynam w malowaniu :)

widac wiec tez sporo bledow, no ale mistrzem nie jestem, np twarz wyglada jakby ktos ja zmiazdzyl :) i jakis babol czarny mi sie zrobil :> :/ (od czego on moze byc? chyba przez ten scaneline)

samo mapowanie 'szybciorem' zajelo mi z 6h :| malowidlo tez z 6...

dalem bo widze ze termin sie konczy i wypada cos pokazac, mam nadzieje ze COŚ jednak w tym co tu dalem jest fajnego ;D

Napisano

yyy - ktoory 'czarny babol' bo nic nie widze...

spx - dorzuc troche detalu na kiecke i bedzie wporzo - jak na poczatek w sam raz :D

pozdrowea

Napisano

Ognisty, jak na początki to fajnie, ale mogłeś to zrobić lepiej :)

powodzenia dalej

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

jako iz nie lubie zostawiac niedokonczonych rzeczy (taaa... jasne) wrzucam tutaj duzy update (na moj rozum) teksturki, wiem ze juz po minibitwie ale to nie o to tu chodzi :) a nowego tematu chyba nie ma co zaczynac :)

teraz zrobie cos innego i sie bardziej przyloze (jak czas pozwoli :) )