ognisty Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Witka ;) Jako iz ostatnio tylko sie obijalem, postanowilem wziasc udzial w tej imho z gory przegranej bitwie :) konceptu zadnego nie mam... troche wzorowalem sie na zdjeciu malej dziewczynki z Nepalu bodajze (twarz), reszta wymyslone (hehe no dobra, zaimprowizowane :D) Dziewczynka ta bedzie odziana w jakies swego rodzaju kimono, a to co wisi jej na szyi to bedzie takie puchate - taki mam zamiar :) Głównie chodzi mi zeby przy okazji poduczyc (a raczej nauczyc) sie robic tekstury wiec prosze o wyrozumialosc ;)
ftorek Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 hyhy - to cos na szyi - hyhy - jakies brzydkie mam skojarzenia... :D hahahah sporzo - cos zle z kciukiem i jeszcze biodra jakos dziwnie ma zrobione... - pouamana lekko jakas taka tam jest i jeszcze - mam wrazenie ze ma za mala glowe (tudziez za dlugie cialo...) pozdro
Gość Marioza Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 zeskaluj jej samo cialo w pionie i rece w poziomie nabieze lepszych proporcji, dodaj lopa na biodrach co by troche ksztaltu nabrala ;), troche walsy na górze podnies chyba za ma miec takie przyklejone do głowy :o i za textury
ognisty Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 ha, cos wrzucam bo pomyslicie ze sie obijam :> dzis szybciorem machnalem teksture, taki koncept jak to ma wygladac mniej wiecej... no i widac ze dopiero zaczynam w malowaniu :) widac wiec tez sporo bledow, no ale mistrzem nie jestem, np twarz wyglada jakby ktos ja zmiazdzyl :) i jakis babol czarny mi sie zrobil :> :/ (od czego on moze byc? chyba przez ten scaneline) samo mapowanie 'szybciorem' zajelo mi z 6h :| malowidlo tez z 6... dalem bo widze ze termin sie konczy i wypada cos pokazac, mam nadzieje ze COŚ jednak w tym co tu dalem jest fajnego ;D
ftorek Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 yyy - ktoory 'czarny babol' bo nic nie widze... spx - dorzuc troche detalu na kiecke i bedzie wporzo - jak na poczatek w sam raz :D pozdrowea
Raven Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Proporcji dziecka raczej nie udało Ci się wychwycić.
arcade Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Ognisty, jak na początki to fajnie, ale mogłeś to zrobić lepiej :) powodzenia dalej pozdrawiam
ognisty Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 jako iz nie lubie zostawiac niedokonczonych rzeczy (taaa... jasne) wrzucam tutaj duzy update (na moj rozum) teksturki, wiem ze juz po minibitwie ale to nie o to tu chodzi :) a nowego tematu chyba nie ma co zaczynac :) teraz zrobie cos innego i sie bardziej przyloze (jak czas pozwoli :) )
Rekomendowane odpowiedzi