sium Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Witam serdecznie. Przedstawiam kolejny efekt mojej pracy myszą w Acrylicu. Proszę o oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 widac duza rozbieznosc miedzy rysunkiem postaci, a uzyciem swiatla w celu jej rozrzezbienia(trudne slowo).wyglada na podmalowany gotowiec.chyba ze jestes tak dobry z anatomi a tak kiepski z swiatlocienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sium Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 to drógie. Nie używam gotowców. A co do światłocieni to się ucze jeszcze jak wszystkiego zresztą. To akórat rysowałem z referki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Ja i tak stawiam na pierwsza opcje. Ta i inne pracki wygladaja na podmalowane zdjecia ew. "kalkowane" linearty pomalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sium Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Wsze zdanie,ja niogo nie bede przekonywal na sile, fakt jest ze nie koloruje czyichś prac, jak tak sądzicie,wasza sprawa. Ja w wektorach moge narysować wszystko. Jakieś wątpliwości,poproszę o temat :]. Dla mnie nie maw rzeczy niemożliwych? Nie rządajcie tylko fotorealistycznych rysunków w stylu chinczykow. Bo aż tak dobry nie jestem :] Jak ktoś ma wątpliwości mogę mu przesłać plik roboczy, nie ma problema dajcie tylko maila na PW :] Tam se obada. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 To moze narysuj tą panienke troszke mniej ubraną ;) bo chyba jej za gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 może pokaż referkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi