Napisano 4 Styczeń 200619 l Witam serdecznie. Przedstawiam kolejny efekt mojej pracy myszą w Acrylicu. Proszę o oceny.
Napisano 5 Styczeń 200619 l widac duza rozbieznosc miedzy rysunkiem postaci, a uzyciem swiatla w celu jej rozrzezbienia(trudne slowo).wyglada na podmalowany gotowiec.chyba ze jestes tak dobry z anatomi a tak kiepski z swiatlocienia.
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor to drógie. Nie używam gotowców. A co do światłocieni to się ucze jeszcze jak wszystkiego zresztą. To akórat rysowałem z referki :]
Napisano 13 Styczeń 200619 l Ja i tak stawiam na pierwsza opcje. Ta i inne pracki wygladaja na podmalowane zdjecia ew. "kalkowane" linearty pomalowane.
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor Wsze zdanie,ja niogo nie bede przekonywal na sile, fakt jest ze nie koloruje czyichś prac, jak tak sądzicie,wasza sprawa. Ja w wektorach moge narysować wszystko. Jakieś wątpliwości,poproszę o temat :]. Dla mnie nie maw rzeczy niemożliwych? Nie rządajcie tylko fotorealistycznych rysunków w stylu chinczykow. Bo aż tak dobry nie jestem :] Jak ktoś ma wątpliwości mogę mu przesłać plik roboczy, nie ma problema dajcie tylko maila na PW :] Tam se obada. :]
Napisano 16 Styczeń 200619 l To moze narysuj tą panienke troszke mniej ubraną ;) bo chyba jej za gorąco