xeav Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Model: Maya Render: RenderMan + Obróbka PhotoImpact
hkropinski Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 noo ciekawie, choć ten photoimpact troche nie potrzebny, bez niego bylo by w zupelnosci ok, pozdrawiam ps. troche za bardzo widać domy w wewnątrz, zupełnie jakby szyby nie bylo
DraB Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Hmm dziwne ale fajny render. Dla mnie osobiscie to troche to za malo urozmaicone takie... "nudne" :) Ale to tylko moje zdanie. Pozdro
piotrek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Ładnie, ale jakość rendera nie powala. Po co tu renderman? Szkoda trochę, że to finished, bo możnaby z tego zrobić całkiem fajny widoczek.
xeav Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 jakoś mi te maykowe rendery nie podchodzą tylko ten rm jakiś 'normalny'. Czekam na tę falę maxowych renderów, które mają się pojawić :]
piotrek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 A Mentala znasz pan? :> renderman IMO do animek - jego prędkość przy ogromnych scenkach i motionblur... Ale do wizualek, czy czegoś takiego to nie bardzo... (oczywiście zależy jaki renderman)
xeav Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 nie, niestety :] nie na tyle aaby zrobić fajny render
powelt Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 No mi się wsumie podba. Takie rysunkowe. Ale może jakichś ludzi dowalić, zeby coś sie działo? Nawet w ps takich rysunkowych?
Baldack Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 a tak wogoole z kad ty masz rm nie ma zadnego dema ani wersji free?...chyba ze sie myle:P dlugo sie to renderowalo?.
mr_marchew Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Model może i fajny, ale kompozycyjnie i kolorystycznie niestety wieje monotonią
xeav Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Baldack, jest możliwość trial-30 dni- ale trzeba zapłacić i kase ci zwracają po upływie. Render to około 20-30 min
Rekomendowane odpowiedzi