TrojkaT Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Hej Mam video ktore chce zwolnic tzn. chce zebym wolniej lecialo i w nie ktorych miejscach szybciej. Jest jakis proramik zebym mogl to zrobic. dzieki
xeav Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 adobe premiere, ulead video studio, ulead media studio, camtasia producer
Lumpy Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Adobe premiere oferuje tylko zwykły frame blending. Ja Ci polecam Twixora Pro - można w nim uzyskać dobre wyniki, ale trzeba poświęcić troche czasu.
TrojkaT Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 lumpy chyba cos zle nazwe napisales ;) ja potrzebuje jakis najprostszy zeby sie w niego nie w glebiac
streaker Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Z premierem jest tylko ten problem, że nie można zrobić płynnego przejścia pomiędzy prędkościami
kannu Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 czyli płynna zmiana czasu w jakim sofcie ? bo skokowo w premierke i afterze robilem do tej pory.
asblaze Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 Z tego co wiem, to ostatni premierek robi to płynnie, Ulead też, jednak problem jest nadal z klatkami ;) Nie wiem czy retimer płynnie zwolni, ale na pewno dorobi brakujące klatki ;) O takich numerach trzeba wiedzieć w momencie kręcenia materiału, żeby przyspieszyć klatkarz :)
illy Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 jeslichcesz uzyskac dobry efekt bedziesz musial nad tym posiedziec i to sporo, pozatym trzeba juz odpowiednio przygotowacd material podczas nagrywania, bez tego bedziesz mial tylko taki pseudo morphing
Rekomendowane odpowiedzi