Bonifatz Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Witam! Moje kolejne starcie z modelowaniem twarzy, tym razem postanowiłem wymodelować twarz (młodego kolesia) bez używania jakichkolwiek refek - po prostu z głowy. W tym wipie chcialbym pokazac pierwsze chwile sajborg boja, moment w ktorym po raz pierwszy otowrzył oczy..... Licze ze pomożecie mi w znajdowaniu jakiś niedociągnieć, bledow etc.
pchelka Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 noo narazie mi się podoba czekam na więcej....
Bonifatz Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Dzieki pchelka ! Działam dalej, tym razej wymodelowałem zęby i skończyłem część "żywą" modelu (co nie znaczy ze nie bede jeszcze w niej wprowadzał poprawek ;)). Teraz mam zamiar zabrać sie za konstrukcje głowy... oto efekt dotychczasowej pracy.
Bonifatz Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 ... to juz ostatni dzisiaj updejt. Rozpocząłem kontrukcje hełmu.
shi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 sadze ze moglbys wyostrzyc pewne miejsca zeby nadac twarzy wiekszego wyrazu.
Nevariel Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 nie zapomnij o duperelach jak zmarszczki itp. podbrudek jest chyba za duży
hkropinski Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 noo narzie to z cyborga ma malutko, ale czekam na update'y. narazie zostaw twarz w spokoju, ułóż ogólny obraz obiektu, pozdr
Rekomendowane odpowiedzi