Napisano 12 Styczeń 200619 l Witam! Moje kolejne starcie z modelowaniem twarzy, tym razem postanowiłem wymodelować twarz (młodego kolesia) bez używania jakichkolwiek refek - po prostu z głowy. W tym wipie chcialbym pokazac pierwsze chwile sajborg boja, moment w ktorym po raz pierwszy otowrzył oczy..... Licze ze pomożecie mi w znajdowaniu jakiś niedociągnieć, bledow etc.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor Dzieki pchelka ! Działam dalej, tym razej wymodelowałem zęby i skończyłem część "żywą" modelu (co nie znaczy ze nie bede jeszcze w niej wprowadzał poprawek ;)). Teraz mam zamiar zabrać sie za konstrukcje głowy... oto efekt dotychczasowej pracy.
Napisano 15 Styczeń 200619 l sadze ze moglbys wyostrzyc pewne miejsca zeby nadac twarzy wiekszego wyrazu.
Napisano 15 Styczeń 200619 l nie zapomnij o duperelach jak zmarszczki itp. podbrudek jest chyba za duży
Napisano 15 Styczeń 200619 l noo narzie to z cyborga ma malutko, ale czekam na update'y. narazie zostaw twarz w spokoju, ułóż ogólny obraz obiektu, pozdr