max_1989 Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Witam. Miałem niestartować w tej bitwie, jednak wszystko się inaczej potoczyło i się pojawiłem :). W swojej pracy chciałbym przedstawić kobiete która z jednej strony będzie śliczna a z drugiej będzie waleczną duszą która zrobiła wiele złego. To by było na tyle. Reszta wyjdzie z czasem a póki co prezentacja głównego modelu:
Leru Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 max_1989 -> witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
dariusz Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 piersi wydaja mi sie bardzo splaszczone. powodzenia
Master Kiełbaster Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 przesadziłeś z tą anoreksją... nawet pod kroplówką by nie przeżyła 5 minut
emenemsbis Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 a moge sie spytac co ona ma tam...nooo...w kroczu??bo to troche dziwnie wyglada,jakby...no...ten tego...to bylo takie urzadzenie ze specjalna dziurka,nie wiem,ulatwiajace trafienie podczas zblizenia??:P
max_1989 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Troszke popracowałem i oto co mi sie udało zrobić: Co do komentarzy ... thx za wszystkie i troszke odpowiedzi: dareg --> nie wszystkie kobiety mają spory zasobnik w biustonoszach :). Takie było założenie od samego początku i z tym konceptem brne ku końcowi. Master Kiełbaster ---> patrz wyżej :) emenemsbis ---> będzie to postać nieco w kierunku fantasy więc takie "drobne" zdziwaczenia chyba sobie mogą być :). Praca jest robiona na podstawie jakiegoś konceptu który mi kiedyś utkwił w głowie, jednak nie moge sobie przypomnieć skąd go miałem i wlasnie na jego podstawie bazuje a właściwie na tym co mi po nim pozostało w głowie :\. PS: nie zwracajcie uwagi shader na twarzy ... tekstura zresztą też jeszcze niedopracowana.
emenemsbis Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 ale czy moglbys jej rece choc pogrubic?? bo skoro ma wygladac w proporcjach na 13 latke to spoko,ale rece to za chude sa nawet jak na ten wiek:>
*NicoN_ Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 No troszke wychodła nam panienka :] wez ją odstaw na taką super klejącą się laske w stylu hentai i bedzie spox :)
Huter Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Temat pracy dość podobny do mojej :) ... i też klimat fantasty ... nono ... a z drugiej będzie waleczną duszą która zrobiła wiele złego Tak się zastanawiam jak to Zaprezentujesz? :)
max_1989 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 Praca nad teksturami i shaderami. W sumie to już pozostała tylko praca nad shaderem i teksturą twarzy. W finale włosy bedą zupełnie inne. Pójde za radą jednego z userów i zrobie coś w mangowym stylu. Póki co pokazuje to co mam:
max_1989 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 Powoli zaczynam kończyć prace nad główną postacią i trzeba wybrać ciekawe miejsce na osadzenie sceny? co prawda miałem pomysł jednak on był mało ambitny ... Postanowilem więc umieścić scene w "chmurach" na jakiejś skałce. Jednak z poczatku zadanie wydające się bardzo proste okazało się później nieco bardziej skomplikowane. Do chmur użyłem AfterBurn z początku troszke zagmatwany ale później zaczął sie wydawać coraz prostszy :) Nie bede się już rozpisywał ... po prostu oceńcie jak wam sie podoba :). Podziękowania dla Super_Oko :*
kurt_hectic Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 sam model bardzo fajny, z tym ze te rendery jakis dziwne, > malo fajowe.... ja bym zrobil male wzgorze duzo krzakow i babke podczas polowania na jakiegos duzego zwierza ;).
Rekomendowane odpowiedzi