boowa Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Witam... No obiecałem sie dołączyć to to robię ale raczej tylko formalnie bo przedemna najtrudniejszy etap... myślenie co za pomocą słowa Apokalipsa chcę pokazać.... czekam na natchnienie... a jak zwykle w takiej chwili muszę odrzucić z umysłu klimaty typu Apokalipsa: Blondyna i złamany paznokieć i Apokalipsa: Pijak i koniec flaszki.... no i problemy lekko ze sprzętem ale postaram się.... obiecuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 trzymam Cię za słowo :D i czekam na efekty rozmyślania :D mam nadziej że efekt końcowy będzie zachwycający :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 no mam nadzieje ze ujrzymy owoce pracy. co od natchnienia, oj to moze byc trdno, cos nikt jeżców nie rysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 pewnie dlatego, że słynni \"Jeźdzcy Apokalipsy\" to jednak klasyka.... a temu jest się ciężko przeciwstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Zycez powodzenia Boowa oraz czekam na pierwsze \"rendery\" (za duzo 3d hehe ) pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 no i wymyśliłem - niezbyt ambitne ale mnie rusza.... Obraz pokazuje moment odejścia ostatniego anioła... ziemię przykrywa śmierć i zniszczenie... oto szkic... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 mam nadzieje ze to pieknie dopiescisz....bo naprawde zaczyna sie niezle :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 mam pytanie... Gdzie odchodzi ten Anioł do nieba ?? Czy moze umiera ?? Bo jezeli do nieba to mozesz zrobic jakas smuge swiatla albo cos co w jakims stopniu symbolizuje niebo....a troszke dalej tak w tle dopiero ta \"czaszke\" i pioruny ktore symbolizuja zaglade......... no chyba ze Aniol w tym momencie umiera albo zostaje niszczony przez sile zla.....to wtedy ok ...... Ps. Swietne sie zapowiada narazie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 widzisz rebuzz - sęk w tym aby każdy poczuł co innego - nie ma sensu kłaść kawy na ławę, niech każdy dopowie sobie resztę :) może być to odejście Shemyazy, może poddanie się, może rezygnacja, może pożegnanie.... zresztą czas i barwa pokaże... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 spox......poczekamy zobaczymy.......... Powodzenia [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 hmm rebuzz wszystko spox ale aniol odchodzi do nieba ? hehe :D cos nie pasuje przeciez anioly sa w niebie no poza wyjatkiem szatana bo to zbuntowany aniol :D ps rysuneczek spox i zapowiada sie niezly klimat keep working :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 maly update - podkład barw :)... jeszcze mało mroczny ale mniejwięcej taki rozkład tonacji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 milo mi sie zrobilo na wyglad tego obrazka ale czy moze nie za bardzo rozmyte ? taka uwaga odemnie. calosc ok na razie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 to tylko podkład barw - teraz walka z oświetleniem, bryłami, szczegółami.... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Piękne kolorki, ja chyba od złej strony grafiki zaczynam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 kolorystycznie klimat beksińskiego, pomsl mi sie podoba. a co do jeźdzców to fajktycznie pierwsze co sie kojarzy, ale chyba nie tak latwy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Nie spodziewałem się aż tak mocnej rywalizacji w tej BITWIE to pokazuję, że BITWA 2D była świetnym pomysłem !! ps. Moim faworytem był temat Apokalipsa: Pijak i koniec flaszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 no temacik jest niezły. Jak dobrze pokombinujesz to będzie niezła pracka :d Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi