Napisano 28 Lipiec 200321 l Witam... No obiecałem sie dołączyć to to robię ale raczej tylko formalnie bo przedemna najtrudniejszy etap... myślenie co za pomocą słowa Apokalipsa chcę pokazać.... czekam na natchnienie... a jak zwykle w takiej chwili muszę odrzucić z umysłu klimaty typu Apokalipsa: Blondyna i złamany paznokieć i Apokalipsa: Pijak i koniec flaszki.... no i problemy lekko ze sprzętem ale postaram się.... obiecuję :)
Napisano 28 Lipiec 200321 l trzymam Cię za słowo :D i czekam na efekty rozmyślania :D mam nadziej że efekt końcowy będzie zachwycający :) pozdro...
Napisano 28 Lipiec 200321 l no mam nadzieje ze ujrzymy owoce pracy. co od natchnienia, oj to moze byc trdno, cos nikt jeżców nie rysuje.
Napisano 28 Lipiec 200321 l Autor pewnie dlatego, że słynni \"Jeźdzcy Apokalipsy\" to jednak klasyka.... a temu jest się ciężko przeciwstawić...
Napisano 28 Lipiec 200321 l Zycez powodzenia Boowa oraz czekam na pierwsze \"rendery\" (za duzo 3d hehe ) pozdr[piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor no i wymyśliłem - niezbyt ambitne ale mnie rusza.... Obraz pokazuje moment odejścia ostatniego anioła... ziemię przykrywa śmierć i zniszczenie... oto szkic... pozdrawiam[piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l mam nadzieje ze to pieknie dopiescisz....bo naprawde zaczyna sie niezle :)) pozdr
Napisano 30 Lipiec 200321 l mam pytanie... Gdzie odchodzi ten Anioł do nieba ?? Czy moze umiera ?? Bo jezeli do nieba to mozesz zrobic jakas smuge swiatla albo cos co w jakims stopniu symbolizuje niebo....a troszke dalej tak w tle dopiero ta \"czaszke\" i pioruny ktore symbolizuja zaglade......... no chyba ze Aniol w tym momencie umiera albo zostaje niszczony przez sile zla.....to wtedy ok ...... Ps. Swietne sie zapowiada narazie [piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor widzisz rebuzz - sęk w tym aby każdy poczuł co innego - nie ma sensu kłaść kawy na ławę, niech każdy dopowie sobie resztę :) może być to odejście Shemyazy, może poddanie się, może rezygnacja, może pożegnanie.... zresztą czas i barwa pokaże... pozdrawiam [piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l hmm rebuzz wszystko spox ale aniol odchodzi do nieba ? hehe :D cos nie pasuje przeciez anioly sa w niebie no poza wyjatkiem szatana bo to zbuntowany aniol :D ps rysuneczek spox i zapowiada sie niezly klimat keep working :D
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor maly update - podkład barw :)... jeszcze mało mroczny ale mniejwięcej taki rozkład tonacji....
Napisano 30 Lipiec 200321 l milo mi sie zrobilo na wyglad tego obrazka ale czy moze nie za bardzo rozmyte ? taka uwaga odemnie. calosc ok na razie :D
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor to tylko podkład barw - teraz walka z oświetleniem, bryłami, szczegółami.... pozdrawiam [piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l kolorystycznie klimat beksińskiego, pomsl mi sie podoba. a co do jeźdzców to fajktycznie pierwsze co sie kojarzy, ale chyba nie tak latwy temat.
Napisano 31 Lipiec 200321 l Nie spodziewałem się aż tak mocnej rywalizacji w tej BITWIE to pokazuję, że BITWA 2D była świetnym pomysłem !! ps. Moim faworytem był temat Apokalipsa: Pijak i koniec flaszki :D
Napisano 31 Lipiec 200321 l no temacik jest niezły. Jak dobrze pokombinujesz to będzie niezła pracka :d Giorgione