Gość George82 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Jest to moja pierwsza praca na tym forum (od czegos zaczac trzeba:)) Zrobione dla czystej frajdy w wolna sobote. Modellingu niewiele, ale mimo tego mam nadzieje, ze sie spodoba. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Na miniaturce Wygląta jak prawdziwa! NIestety z bliska to już nie to Ta guma za mało gumowata a sama wtyczka taka jakaś dziwna :-) Ale i tka bardzo ładnie, sam chyba bym lepiej nie potrafił! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Nie jest źle, ale do shaderów mógłbym się przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 To nie jest guma, tylko kompozyt....;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 jest dopsze choć mogło by byc lepiej :P może baerdziej matowy metal daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 nie moze byc bardziej matowy metal bo to jest "wtyczka" pokryta zlotem....sam mam takie sluchawki. A co do pracy to mi sie podoba...a najbardziej podloze :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 hehe a ja myslalem ze to bedzie postac--> jest sobie jakis jack a to bedzie "minijack" ;P miniaturka fajjnie wyglada ale juz w normalnej wiekosci gorzej... :) ale i tak mi sie podoba powiedz jaki to renderer ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Taak z podloza jestem zdecydowanie zadowolony...;) A renderer Nielocie, to nasz ulubiony Mental Ray i same DGSy...;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 fajna :) podoba mi sie i to prawda.. miniaturka jak foto ale z bliska to już widać że grafa . Kiedy będzie DUŻE wydanie "pana" jack'a ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi