Napisano 15 Styczeń 200619 l Jest to moja pierwsza praca na tym forum (od czegos zaczac trzeba:)) Zrobione dla czystej frajdy w wolna sobote. Modellingu niewiele, ale mimo tego mam nadzieje, ze sie spodoba. Pozdrawiam!
Napisano 15 Styczeń 200619 l Na miniaturce Wygląta jak prawdziwa! NIestety z bliska to już nie to Ta guma za mało gumowata a sama wtyczka taka jakaś dziwna :-) Ale i tka bardzo ładnie, sam chyba bym lepiej nie potrafił! Pozdrawiam
Napisano 16 Styczeń 200619 l nie moze byc bardziej matowy metal bo to jest "wtyczka" pokryta zlotem....sam mam takie sluchawki. A co do pracy to mi sie podoba...a najbardziej podloze :D:D
Napisano 16 Styczeń 200619 l hehe a ja myslalem ze to bedzie postac--> jest sobie jakis jack a to bedzie "minijack" ;P miniaturka fajjnie wyglada ale juz w normalnej wiekosci gorzej... :) ale i tak mi sie podoba powiedz jaki to renderer ?? pozdro
Napisano 16 Styczeń 200619 l Taak z podloza jestem zdecydowanie zadowolony...;) A renderer Nielocie, to nasz ulubiony Mental Ray i same DGSy...;) Pozdrawiam!
Napisano 16 Styczeń 200619 l fajna :) podoba mi sie i to prawda.. miniaturka jak foto ale z bliska to już widać że grafa . Kiedy będzie DUŻE wydanie "pana" jack'a ? :p