sikham Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 nie miałeg gdzie tego napisać ale reklama to dźwignia handlu więc informuje że rusza moja strona na której znajdziecie troche o mnie i kilka innych rzeczy :) ------->www.sikham.website.pl
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 na stronie narazie nie ma za duzo rzeczy.........tylko twoje renderki sa warte uwagi........:]
sikham Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 no bo dzisiaj zaczęłem a co bedzie to tutorial o robieniu opony v2 video tutorial o oponie ( dla nie Polaków :) ) i tutorial o blendzie i mixie
KAIN Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Nie wiem ale zmaż \'www\' w linku bo mi z www nie działe:) Ogólnie też mam zamiar zrobic swoją stronke:) Życze powodzenia i wytrwałości:)(cudowne pracki) pozdro KAIN
theurgicus Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Wolny serv maja na tym piwko.pl (website to ich domena). Sam mam tam konto ale kiepsciutko to chula. Poza tym zoptymalizuj troche te jpegi bo placic 47kB za sam napis \"Sikham Creations\" to duzo za duzo - mysle ze do 20kB mozna by to przyciac. Czekam na obiecane tutoriale.
Rekomendowane odpowiedzi