Robert B. Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Witam po ogromnej przerwie cos mnie tkneło i odkurzyłem pułke z płytami i znalazłem dawne hobby :) Postanowiłem zrobić kilka modeli narazie jeden znich :) Kto mnie pamieta wie ze na teksturki to raczej marne szanse :)
ftorek Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 cos mi homeworld przypomina - ale mam wrazenie ze w tym temacie to bez texturek to suabo bedzie wygladac wiec moze sie przeuam i podzialaj cos :D pozroa
Robert B. Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 A oto drugi modelik tym razem bateria słoneczna :) Co do teksturek hmm no chciał bym ale nie wiem czy bede miał tyle czasu
Robert B. Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 No i kolejny mysliwiec bojowy :) Teraz zajme sie moze jakims Kręgiem (miasteczko cywilne) Ps Komentujcie please:)
trident Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Dzialka i antenki mozesz powpuszczac do srodka mesha zaoszczedzisz triangle
madman1987 Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Klimacik, nie powiem, podoba się, troszkę ścianek możnaby jednak spokojnie dodać, teraz to nie problem. A co do mapek, zachęcam do nauki- zwłaszcza w gamearcie są baaardzo wazne i stwarzają końcowy wizerunek modelu. Pozdro
Robert B. Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 To moze ktos pomoze i poda jakies dobre tutki propo rozkładania siatki i wogóle o tekstórowaniu :) Bo szczeze nigdy sie nie bawiłem w to :) (teksturowanie)
madman1987 Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 zależy w czym chcesz mapować, max, wings etc. najlepiej poszperaj na googlach- jest tego multum pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi