Napisano 17 Styczeń 200619 l Witam po ogromnej przerwie cos mnie tkneło i odkurzyłem pułke z płytami i znalazłem dawne hobby :) Postanowiłem zrobić kilka modeli narazie jeden znich :) Kto mnie pamieta wie ze na teksturki to raczej marne szanse :)
Napisano 17 Styczeń 200619 l cos mi homeworld przypomina - ale mam wrazenie ze w tym temacie to bez texturek to suabo bedzie wygladac wiec moze sie przeuam i podzialaj cos :D pozroa
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor A oto drugi modelik tym razem bateria słoneczna :) Co do teksturek hmm no chciał bym ale nie wiem czy bede miał tyle czasu
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor No i kolejny mysliwiec bojowy :) Teraz zajme sie moze jakims Kręgiem (miasteczko cywilne) Ps Komentujcie please:)
Napisano 18 Styczeń 200619 l Dzialka i antenki mozesz powpuszczac do srodka mesha zaoszczedzisz triangle
Napisano 18 Styczeń 200619 l Klimacik, nie powiem, podoba się, troszkę ścianek możnaby jednak spokojnie dodać, teraz to nie problem. A co do mapek, zachęcam do nauki- zwłaszcza w gamearcie są baaardzo wazne i stwarzają końcowy wizerunek modelu. Pozdro
Napisano 18 Styczeń 200619 l Autor To moze ktos pomoze i poda jakies dobre tutki propo rozkładania siatki i wogóle o tekstórowaniu :) Bo szczeze nigdy sie nie bawiłem w to :) (teksturowanie)
Napisano 19 Styczeń 200619 l zależy w czym chcesz mapować, max, wings etc. najlepiej poszperaj na googlach- jest tego multum pozdrówki