Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam po ogromnej przerwie cos mnie tkneło i odkurzyłem pułke z płytami i znalazłem dawne hobby :) Postanowiłem zrobić kilka modeli narazie jeden znich :) Kto mnie pamieta wie ze na teksturki to raczej marne szanse :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cos mi homeworld przypomina - ale mam wrazenie ze w tym temacie to bez texturek to suabo bedzie wygladac wiec moze sie przeuam i podzialaj cos :D

pozroa

Napisano
  • Autor

A oto drugi modelik tym razem bateria słoneczna :) Co do teksturek hmm no chciał bym ale nie wiem czy bede miał tyle czasu

Napisano
  • Autor

No i kolejny mysliwiec bojowy :) Teraz zajme sie moze jakims Kręgiem (miasteczko cywilne) Ps Komentujcie please:)

Napisano

Klimacik, nie powiem, podoba się, troszkę ścianek możnaby jednak spokojnie dodać, teraz to nie problem. A co do mapek, zachęcam do nauki- zwłaszcza w gamearcie są baaardzo wazne i stwarzają końcowy wizerunek modelu.

Pozdro

Napisano
  • Autor

To moze ktos pomoze i poda jakies dobre tutki propo rozkładania siatki i wogóle o tekstórowaniu :) Bo szczeze nigdy sie nie bawiłem w to :) (teksturowanie)

Napisano

zależy w czym chcesz mapować, max, wings etc. najlepiej poszperaj na googlach- jest tego multum

pozdrówki