piotrek Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Można jakoś tak zrobić, aby cienie utworzone za pomocą blending options, można było potem przerzucić na nową warstę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 mozna :> robisz dwie takie same warstwy z cieniami oraz jedna nowa, na jednej robisz blending i laczysz z nowa (zeby efekt byl juz jako malowany). Na warstwie bz blending kilkasz z wcisnietemy ctrl (zanzaczanie). Przlaczasz sie na warstwe z blending i ctrl+x. mam nadzieje, ze w miare jesno ;) argh - efekt dziala tylko w przypadkach outer glow itp xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2006 Nie wiem, czy zrobiłem tak jak napisałeś (jakby nie było, w skomplikowany sposób to ująłeś), ale wyszło - dzięki bardzo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 prawy na warstwie > copy layer style prawy na innej warstwie > paste layer style :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 kome - w ten sposób kopiujesz styl (a styl oddziaływuje z warstwą), a chodzi chyba o to, że cień dla danej warstwy ma być na nowej warstwie. Mój sposób: kopiujesz całą tą warstwę i na tej kopi stosujesz styl, potem dajesz fill na 0% i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi